Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.02.2019 08:35:34
Deli članek:

Zaplet EPSKIH razsežnosti: Vratar Chelseaja ni hotel iz igre, trener NOREL, epilog pa ... (video)

Na finalni tekmi angleškega pokala je prišlo do manjšega incidenta, o katerem je po koncu tekme spregovoril tudi trener Chelseaja.

Finale angleškega pokala je postreglo z nenavadnim incidentom ob koncu 30 minutnega podaljška. Ker se je tudi ta del igre končal brez zadetkov, so sledili kazenski streli, a tik pred iztekom igralnega časa smo bili priča bizarnim prizorom.

Strokovno vodstvo Chesleaja je prejelo novico, da je vratar Kepa Arrizabalaga poškodovan. Trener Maurizio Sarri ga je skušal zamenjati, a neuspešno. Ne, ker mu ne bi pustili sodniki, španski vratar ni želel zapustiti zelenice. Klopi je jasno nakazoval, da nima nikakršnih težav, a se Sarri ni dal. Bil je besen kot ris, v enem trenutku je želel zapustiti celo prizorišče, a se je na koncu vendarle uspel umiriti.

"Mislil sem, da je poškodovan, a se je izkazalo, da ni nič," je Sarri na kratko spregovoril o incidentu, ki se je dogajal v 120. minuti tekme, oglasil pa se je tudi Arrizabalaga. "Prišlo je do nesporazuma. Nisem želel ignorirati trenerja, morda je bilo tako videti prek malih zaslonov. Nič mi ni bilo, lahko sem nadaljeval s tekmo, nesporazum je trajal tri minute, kolikor je zdravniška ekipa potrebovala, da je prišla od mene do klopi in vse pojasnila trenerju."

Finale pokala so nato odločili kazenski streli, na koncu pa so se veselili nogometaši Manchester Cityja, ki so zgrešili en strel, njihovi tekmeci so bili neuspešni dvakrat. 

Če se vam posnetek incidenta spodaj ne prikaže, potem sledite TEJ POVEZAVI.