Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2019 15:56:39
Deli članek:

ŠOK IZ DRUŽINE izginulega nogometaša! A kdo jih ne bi razumel, bi vi NAREDILI kaj manj 'NOREGA'?

Medtem ko so oblasti prenehale iskati, se je na neverjeten, a razumljiv način organizirala družina.

V manjšem številu že danes, v še večjem pa jutri bo družina izginulega Emiliana Sale zdaj iskala sama. Oziroma bo sama organizirala iskanje, potem ko so se tako francoske kot angleške oblasti odločile, da nadaljnje uradno reševanje in iskanje nima več nobenega smisla. Za družino je to nesprejemljivo, zato se je organizacije lotila sama, kar je strokovnjake šokiralo in je po njihovem mnenju čista norost, hkrati pa ga ni človeka, ki najbližjih ne bi razumel.

Kot vam bo znal povedati vsakdo, ki je bil v podoben položaju, je vsak gram nevednosti precej hujši od vsake izgube, v tem primeru pa je nevednosti ogromno. Zato se je družina odločila, da bo financirala kogarkoli, ki je pripravljen bodisi s svojim bodisi z najetim čolnom ali ladjo iskati pogrešano letalo, ki je bilo na poti iz Natesa v Cardiff in na na katerem je bil najdražji nakup v zgodovini tega kluba iz premier lige.

Družina pričakuje, da se bo financiranju zasebnega iskanja pridružil še kdo od Salovih nekdanjih ali nesojenih soigralcev, pa tudi kdo drug iz nogometnega sveta - mnogi med njimi pozivajo k nadaljevanju iskanja in bi se akciji dejansko utegnili priključiti.