Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.01.2019 11:46:54
Deli članek:

Velik nogometaš, še večji ČLOVEK: Kar je za izginulega Salo storil LIONEL MESSI, močno odmeva!

Številni znani nogometaši vztrajajo, da bi morale oblasti še naprej iskati nesrečnega argentinskega nogometaša.

Emiliano Sala je pogrešan že več dni. Tragično zgodbo spremlja celotna Evropa, a njegovo izginotje bo očitno ostalo zavito v tančico skrivnosti. Letalo, na katerem se je iz Francije v Wales vozil Sala, je med potjo izginilo z radarja, na cilj pa ni prispelo.

Reševalna ekipa ga je nekaj dni neuspešno iskala, včeraj pa je njen kapetan sporočil, da so prekinili z iskalno akcijo. Možnosti za preživetje so v teh okoliščinah ekstremno majhne, prečesali so ogromno površino, našli pa niso niti enega kosa letala, zaradi česar je bila ta odločitev kar malce pričakovana.

A s tem se pa številni ne strinjajo. Oglasili so se tudi mnogi nogometaši, med katerimi je bil tudi slovenski nogometaš Rene Krhin, in sporočili, naj oblasti še naprej vztrajajo in iščejo pogrešanega nogometaša.

Nazadnje se je oglasil tudi veliki argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi, ki je jasno podprl pobudo, da bi njegovega rojaka še naprej iskali. "Dokler obstajajo možnosti, dokler obstaja žarek upanja, vas prosimo, da ne nehate iskati Emiliana. Vsa moja moč in podpora gre njegovi družini in prijateljem," je ob spodnji fotografiji zapisal Messi.