miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
1 11.01.2019 12:13:25

Kako prosim!? Neymar nazaj v BARCELONO!? TOLE je načrt katalonskega velikana!

Profimedia
Kazalo je, da bo Brazilec okrepil madridski Real, toda sedaj se obeta velik preobrat.

Otoški Standard poroča, da utegne Barcelona prodati svojega dragega zvezdnika Philippa Coutinha – najresnejši snubec je trenutno Manchester United –, da bi nabral sredstva za vrnitev – Neymarja.

Coutinho je v Katalonijo iz Liverpoola v zameno za 140 milijonov evrov prišel kot neposredna zamenjava za Neymarja, ki je poleti 2017 za rekordnih 222 milijonov prestopil v PSG. A praktično od prihoda Brazilca v Pariz se govori o njegovi naslednji destinaciji. Sprva se je zdelo največ možnosti, da bi izvedel ’prepovedani’ prestop v Madrid, zdaj pa kaže na preobrat.

»Bil sem na enem od treningov Barcelone. Govoril sem z nekdanjimi soigralci. Zelo jih pogrešam,« je Neymar dejal lani. Obojestranska naklonjenost vrnitvi pa naj bi danes bila še veliko večja. »Krasno bi bilo, če bi se vrnil. Je pomemben tako za igrišče kot garderobo. Smo prijatelji in skupaj smo doživeli nekaj zelo posebnih stvari,« je dejal Messi.

To pa še ni vse. Marca je danes udarila še z vestjo, da naj bi Neymar že petkrat poklical v Barcelono, naj ga vrne k sebi. »Zelo je razočaran in obžaluje svoj odhod,« je za El Mundo olje na ogenj prilil Neymarjev oče.

Značke: neymar, barcelona

Članki iz rubrike