stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 04.01.2019 09:53:20

MILIJON EVROV za Zahovićev ’odpadek’?! NEVERJETNA PONUDBA za bivšega člana Maribora

alesfevzer.com
Nusmir Fajić nazaj na Kitajsko?

Kar 18 golov na vsega 14 tekmah je bilo dovolj, da je Nusmir Fajić v 32. letu življenja postal sila vroča nogometna roba. Nekdanji nogometaš Maribora v dresu Veleža iz Mostarja preživlja drugo pomlad, njegov strelski podvig pa je povsem pričakovano prebudil tudi zanimanje drugih klubov. Sprva se je govorilo o klubih iz prve lige Bosne in Hercegovine, zdaj naj bi se v igro vpletel celo klub iz - Kitajske!


Če gre verjeti tujim medijem, ima Fajić, ki je v Sloveniji igral tudi za Muro, na mizi mamljivo ponudbo kluba po imenu Dalian Transcendence, ki ga je nekoč vodil Ermin Šiljak, zdaj pa je trener napadalčev rojak Dželaludin Muharemović. Kitajci naj bi za Fajića ponujali odškodnino med 1,000.000 in 1,200.000 milijona evrov, kar je znesek, ob katerem bi se vsem v Veležu zagotovo zvrtelo pred očmi. Kljub temu v Mostarju pravijo: "Kitajci se še niso oglasili!" In dodajo: "Naše stališče je vsem znano: najboljši niso naprodaj. Če bi jih prodali, bi izgubili zaupanje navijačev!"

Nogometni navdušenci v BiH v šali odgovarjajo: "Ne bodite presenečeni, če bo Fajić v kratkem prodan!" No, le kdo bi lahko zavrnil takšno ponudbo … Fajić je sicer na Kitajskem že igral, leta 2016 je zabil devet golov na 21 tekmah v dresu kluba Xinjiang Tianshan Leopard.

Članki iz rubrike