stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 03.01.2019 11:56:33

EKSKLUZIVNI POSNETEK! Vas zanima kaj Ronaldo počne na dopustu v Dubaju? (VIDEO)

Profimedia
Cristiano Ronaldo je športnik od glave do pete. Tisti, ki ga dobro poznajo, o njem govorijo z izbranimi besedami. On pa svoj sloves tudi pri 34 letih vseskozi potrjuje.

Portugalec se nikoli ne zaustavi. Ničkolikokrat je po tekmi večer preživel v telovadnici, že pri 23 letih je po osvojitvi lige prvakov, takrat še kot član Manchestra Uniteda, po vrnitvi iz Moskve odšel na trening. Soigralci so slavili in ponočevali, Cristiano pa je treniral. Da bi postal še boljši.

Tudi danes se glede tega ni nič spremenilo. Še vedno je obseden s treningom, s svojim telesom, zato tudi na dopustu ne more iz svoje kože. Štirinajstdnevni premor v Serie A je s svojo izvoljenko Georgino Rodriguez, osemletnim sinom Cristianom Jr. in nekaj prijatelji izkoristil za dopust v Dubaju, kjer je izbrana družba tudi vstopila v leto 2019.

ronaldo tek


No, počitnice gor ali dol, mondeni Dubaj gor ali dol, nogometaš Juventusa se ni pustil zmesti. Tudi v Združenih arabskih emiratih je treniral, skupaj s sinom in dvema prijateljema je tekel po puščavi na obronkih Dubaja. Marsikdo pravi, da je norec brez primere, on sam pa si misli svoje in ima za norce vse tiste, ki tega na dopustu ne počnejo.

Članki iz rubrike