Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.12.2018 08:00:53
Deli članek:

Sergio Ramos EKSPLODIRAL: O tem ga NE SPRAŠUJTE, bolje za vas!

Reuters

Po slovesu Joseja Mourinha od Manchester Uniteda se veliko špekulira o tem, da bi se Portugalec utegnil vrniti k Realu, ki ga je vodil med letoma 2010 in 2013 ter z njim osvojil prvenstvo, španski pokal in superpokal.

Real danes čaka finale svetovnega klubskega prvenstva, v katerem mu bo nasproti stal gostitelj turnirja Al Ain. Na novinarski konferenci pred srečanjem pa se je prav zaradi nenehnih vprašanj o Mourinhu in njegovi vrnitvi v Real, razjezil Sergio Ramos.

"Čeprav sem kapetan, nimam pravice odločati o vprašanju trenerja, toda rad bi povedal, da ga ni že pet let, vi pa še vedno govorite o njem. Pozabljate, da smo osvojili vse, kar se je osvojiti dalo. Naš trener je Santiago Solari in to morate spoštovati," je dejal Ramos, nato pa vse skupaj začinil s še nekoliko bolj ostrim besednjakom: "Spoštovanje ni nekaj, kar lahko vsilite, morate si ga zaslužiti. Seveda mi igralci nimamo pravice zavračati trenerjevih zahtev. Vodili so nas strokovnjaki, ki imajo različno filozofijo in jaz jim nikoli nisem nasprotoval," je končal Ramos.