Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 14.11.2018 12:18:19

Selektor brez zadržkov udaril po REALU in ga obtožil nepredstavljivega: Kadar izgublja, v klubu skušajo ...

Reuters
Odkar je Santiago Solari prevzel mesto trenerja Reala so Madridčani nanizali štiri zmage.

Čeprav je bilo sprva mišljeno, da bo Argentinec samo začasni trener, so v kraljevem klubu očitno nad njim navdušeni, saj so mu ponudili pogodbo do leta 2021. Do prekinitve sodelovanja med klubom in Solarijevim predhodnikom Julenom Lopeteguijem je prišlo zaradi niza slabih rezultatov.

Teh v Realu niso vajeni, zato je bilo stanje na stadionu Santiago Bernabeu izjemno napeto. Dogajale so se različne stvari, ki so zmotile marsikoga. Med drugim tudi selektorja hrvaške izbrane vrste Zlatka Dalića, ki je brez zadržkov 'napadel' odgovorne v španskem velikanu. Seveda je imel za to tudi konkreten razlog, in sicer je na tak način stopil v bran prvemu zvezdniku reprezentance Luki Modriću.



"Kadar Real izgublja, v klubu skušajo to naprtiti tujim nogometašem," je dejal Dalić, in pristavil: "Včasih bodo krivdo zvalili na Luko Modrića, drugič bo grešni kozel Toni Kroos, včasih pa bo to nekdo tretji. Vemo, da je Luka najboljši nogometaš na svetu in ni pomembno, kaj o njem pravijo drugi, mi zelo dobro vemo, česa je sposoben. Nedavno sem govoril z njim, miren je, zaveda se, da ne more v vsaki tekmi vzdrževati tiste briljantne ravni igre, ki jo je sposoben."

Te stvari je povedal pred jutrišnjim spopadom Hrvaške in Španije v okviru lige narodov, ki ga bo gostil Zagreb, in v katerem bodo Hrvati skušali Špancem vrniti za septembrski poraz z 0:6. "Zdaj smo v veliko boljšem stanju kot smo bili pred dvema mesecema, vsi naši fantje se izjemno počutijo in so pripravljeni za boj," je razložil Zlatko Dalić.

Članki iz rubrike