ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

Sapa, hlad, mraz, jutro Svet24.si

Po fantastičnem vremenu zdaj manj obetavne novice

meghan markle 2 Svet24.si

Dekleta bi rada nadoknadila: visoko noseča Meghan...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

nu
nu
0 13.11.2018 21:20:14

KAKŠEN POSEL! Real ga lahko dobi za 7,5 MILIJONOV EVROV, za ostale je cena 40 MILIJONOV!

Reuters
Akcijska ponudba za Real Madrid.

Španski velikan Real Madrid ima v tej sezoni ogromne težave, predvsem v obrambi. Ne samo zato, ker je njihova zadnja linija izjemno porozna, pač pa tudi zato, ker je v njej precej poškodovanih nogometašev. Zato ste lahko skorajda prepričani, da bo kraljevi klub že januarja iskal okrepitve v obrambi, predvsem na položaju osrednjega branilca. 

A kaj lahko se zgodi, da za novega nogometaša ne bo odštel visoke odškodnine, pač pa ga bo kupil za vsega 7,5 milijonov evrov, kar je v današnjem času, ko je nogometni svet povsem ponorel, čisto pravi drobiž. In ne samo to, za ta denar bo lahko dobil v tej sezoni enega najboljših branilcev lige, ki si je za svoje dobre igre prislužil celo vpoklic v člansko špansko reprezentanco! 

Govorimo o 23-letnemu osrednjemu branilcu Mariu Hermosu, ki blesti v dresu Espanyola. Hermoso je sicer otrok Reala in ravno tukaj tiči odgovor, zakaj ga lahko Madridčani kupijo za vsega 7,5 milijonov evrov. Ko so Hermosa leta 2017 prodali v Espanyol so si namreč zagotovili klavzulo v pogodbi, po kateri ga lahko v Madrid vrnejo za omenjeni znesek. Jasno, da je tržna vrednost Hermosa v tem trenutku precej večja. Za vse ostale evropske klube znaša cena 40 milijonov evrov, kolikor je tudi njegova odkupna klavzula ...

Članki iz rubrike