uros steklasa Odkrito.si

Znana Slovenca dahnila usodni da

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. maja

maxresdefault Petisvet.si

Predstavljamo vladarja pekla in njegovo druščino

skrajni desničar, protest Svet24.si

Lažem, manipulacijam in sovraštvu izpostavljenih...

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

Keiino Njena.si

Evrovizija: Če bi glasovali samo gledalci, bi ...

Ula Kokalj  zasebni arhiv2 Njena.si

Predstavljamo vam srčno teto iz ozadja Delovne ...

nu
nu
0 13.11.2018 21:20:14

KAKŠEN POSEL! Real ga lahko dobi za 7,5 MILIJONOV EVROV, za ostale je cena 40 MILIJONOV!

Reuters
Akcijska ponudba za Real Madrid.

Španski velikan Real Madrid ima v tej sezoni ogromne težave, predvsem v obrambi. Ne samo zato, ker je njihova zadnja linija izjemno porozna, pač pa tudi zato, ker je v njej precej poškodovanih nogometašev. Zato ste lahko skorajda prepričani, da bo kraljevi klub že januarja iskal okrepitve v obrambi, predvsem na položaju osrednjega branilca. 

A kaj lahko se zgodi, da za novega nogometaša ne bo odštel visoke odškodnine, pač pa ga bo kupil za vsega 7,5 milijonov evrov, kar je v današnjem času, ko je nogometni svet povsem ponorel, čisto pravi drobiž. In ne samo to, za ta denar bo lahko dobil v tej sezoni enega najboljših branilcev lige, ki si je za svoje dobre igre prislužil celo vpoklic v člansko špansko reprezentanco! 

Govorimo o 23-letnemu osrednjemu branilcu Mariu Hermosu, ki blesti v dresu Espanyola. Hermoso je sicer otrok Reala in ravno tukaj tiči odgovor, zakaj ga lahko Madridčani kupijo za vsega 7,5 milijonov evrov. Ko so Hermosa leta 2017 prodali v Espanyol so si namreč zagotovili klavzulo v pogodbi, po kateri ga lahko v Madrid vrnejo za omenjeni znesek. Jasno, da je tržna vrednost Hermosa v tem trenutku precej večja. Za vse ostale evropske klube znaša cena 40 milijonov evrov, kolikor je tudi njegova odkupna klavzula ...

Članki iz rubrike