zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 05.11.2018 15:40:20

ČE BI OBSTAJAL OSKAR ZA AVTOGOL LETA, bi že imel svojega lastnika (VIDEO)

Profimedia
To je bil avtogol sezone, predvsem pa je na simboličen način pokazal, v kakšnem dr**u se nahaja Chievo.

Ja, Chievo, ki je malo tudi slovenski. Tudi na tej tekmi je ves čas na zelenici prebil Valter Birsa, na klopi pa je sedel Boštjan Cesar. Tako sta bila oba priče bizarnemu avtogolu, pod katerega se je podpisal občasni italijanski reprezentant Emanuele Giaccherini. Smešno in obenem žalostno.

Po skoraj treh mesecih, kolikor traja nova sezona, je Chievo še vedno zadnji in še vedno edini v Serie A brez zmage. Ker je prvenstvo zaradi napak v poslovanju začel z minusom treh točk ima po le dveh remijih še vedno negativni izkupiček (-1) in nevarno drsi proti drugi ligi.


Zadnja tekma proti Sassuolu klubu iz Verone ni prinesla nič novega, nič dobrega, skratka nobenega napredka. Gostje so vodili z 1:0, domači pa so jalovo napadali. Vendar, namesto da bi žogo spravili v mrežo Sassuola, izenačili in s tretjo točko vendarle prilezli iz minusa, so z avtogolom potrdili nov poraz.

V lastno mrežo je žogo pospravil igralec, od katerega bi to navijači še najmanj pričakovali. Giaccherini je 29-krat nastopil v dresu italijanske reprezentance in doslej dosegel štiri zadetke, v dosedanji karieri pa je igral tudi za Juventus in Napoli ter anglški Sunderland. No, 33-letni napadalno usmerjeni vezist je v Chievu le bleda senca igralca iz preteklosti. Poglejte njegovo reakcijo ob eni zadnjih akcij na tekmi, že globoko v sodnikovem podaljšku: žogo je želel s prsmi potisniti do svojega vratarja, vendar jo je v resnici zabil v lastno mrežo.

Chievo je na poti v drugo ligo, Giaccherini pa je postal predmet posmeha po celem svetu. Če bi obstajal oskar za avtogol leta ...

Članki iz rubrike