Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2018 11:42:16
Deli članek:

UPOR v slačilnici REALA: NE, tega pa ne, NITI SLUČAJNO!

Reuters

Predsednik Reala Florentino Perez preživlja težke dneve.

Vsi, ki jim srce bije za madridski klub, se zgražajo nad predstavami, ki jih v zadnjem času prikazujejo njihovi ljubljenci. Trener Julen Lopetegui je nezaželen, toda predsednik Florentino Perez še vedno okleva s tem, da ga odpusti. Nič čudnega, ko pa bi mu moral ob prekinitvi pogodbe plačati dogovorjenih 18 milijonov evrov, kolikor bi jih dobil, če bi do konca oddelal triletno pogodbo.

Vendar pa se kljub temu veliko dogaja na tem področju, predsednik Reala je že govoril z zastopniki Antonia Conteja, ki so ga poleti odpustili pri Chelseaju. Italijan ima še vedno nerazščiščene račune z Londončani, toda po informacijah iz Španije naj bi bil Conte pripravljen sprejeti ponudbo.

V zadnjih dneh pa se je v igri pojavil še en igralec, in sicer Jose Mourinho. Florentino Perez je naklonjen zamisli, da bi Portugalca vrnil na Santiago Bernabeu, kjer je delal med letoma 2010 in 2013. Konec prejšnjega tedna naj bi Real stopil v stik z njegovim zastopnikom Jorgejem Mendesem. S tem pa je po poročanju El Confidenciala Perez povzročil pravi upor v slačilnici. Kapetan Sergio Ramos in Marcelo sta ob novici, da bi se Mourinho lahko spet usedel na Realovo klop, Perezu že jasno sporočila, da Portugalec v klubu ni dobrodošel.