Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.10.2018 15:48:38
Deli članek:

TAKO TO DELAJO AMERIČANI! Holivudski zvezdnik vodi navijanje, tribuna se trese, vse bobni (VIDEO)

Profimedia

Evropski in južnoameriški navijači ponavadi zavijejo z očmi, ko beseda nanese na severnoameriško ultras sceno. Češ, tam pač ne znajo navijati na takšen način.

Očitno se stvari vendarle spreminjajo, saj posnetki iz lige MLS dokazujejo, da tudi na drugi strani Atlantika še kako strastno navijajo, da se skratka vse manj razlikujejo od Evropejcev in Južnoameričanov. Prizori iz stadiona Banc of California Stadium, na katerem igra Los Angeles FC, so še posebej navdušujoči – navijanje namreč vodi kar znani ameriški igralec Will Ferrell.

Enainpetdesetletni komedijant, ki je zaslovel s svojo vlogo v znanem teve šovu Sutarday Night Live, potem pa igral v številnih holivudskih uspešnicah, je velik oboževalec nogometa - ne ameriškega, ampak običajnega - soccerja, kot mu pravijo v Severni Ameriki. Ferrell se je opremil z navijaškimi pripomočki, ponavadi se povzpne na ograjo in od tam vodi navijanje. Kot je duhovito izpostavil eden od uporabnikov twitterja, igralec dirigira 3252 svojim dobrim prijateljem.

Profimedia


Igralec je običajno naredil šov v svečani loži, vendar je bilo tam zanj očitno preveč mirno ozračje. Ko se je pridružil navijačem in prevzel vodenje navijanja, je zablestel v polnem sijaju.

Posnetki, ki so obkrožili svet, so nastali pred dnevi na tekmi z Vancouverjem, ki se je končala z izidom 2:2. Los Angeles FC je sicer na drugem mestu zahodne konference in je v boju za neposredno uvrstitev v konferenčni polfinale.