oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 24.10.2018 11:09:53

Prizor, ki je OBKROŽIL SVET! Navijači zaradi Ronalda vdrli na zelenico, on pa je STORIL TOLE! (foto + video)

Cristiano Ronaldo je poskrbel za potezo, o kateri govorijo vsi!

V Manchestru so nestrpno pričakovali prihod nekdanjega zvezdnika Cristiana Ronalda; ta se je, odkar je zapustil Old Trafford, danes šele drugič tekmovalno vrnil na stadion, prvič z novim klubom Juventusom. Tekma je sicer imela zanimiv uvod - domači strateg Jose Mourinho, ki ga je nedavno doletela kazen krovne zveze Uefe, ker je na prejšnji tekmi njegova ekipa prepozno prišla na stadion, je namreč spet zamujal. Spet je bila kriva prometna gneča, Portugalec pa se je nazadnje odločil, da bo na stadion šel kar peš, zanimivo pa je, da ga navijači na poti niso prepoznali ...

Na igrišču je potem Juventus prevzel pobudo, bil v prvem polčasu boljši, premoč pa kronal z zadetkom; podal je Ronaldo, odbito žogo pa je v mrežo potisnil Paulo Dybala. Nadaljevanje je bilo za rdeče vrage boljše, toda imeli so tudi nekaj smole, saj je Paul Pogba v 74. minuti zadel vratnico. Ostalo je pri tesni zmagi Juventusa z 1:0, ki je tako še neporažen v tej skupini.

Ronaldo je na zelenici Old Trafforda vztrajal tudi dolgo po zadnjem sodniškem žvižgu in se zahvaljeval navijačem za tako topel sprejem. A sledil je tudi prizor, ki je obkrožil svet. Varnostniki so imeli precej dela z nekaterimi posamezniki, ki so vdrli na igrišče in se želeli fotografirati z Ronaldom. Večino so jih polovili, enega od njih pa se je usmilil Portugalec, ki je od enega od navijačev vzel telefon in kar sam posnel skupno fotografijo. Tribune so to potezo bučno pozdravile, Ronaldo pa se je še dodatno prikupil vsem navijačem rdeče ekipe iz Manchestra.

ronaldo 2

Značke: ronaldo, juventus, united

Članki iz rubrike