Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 22.10.2018 20:09:06

EL CLASICO največja tekma na svetu? Pa kaj še! To je sranje, to me raz*izdi!

Reuters
Nihče nikdar o el clasicu ni spregovoril na tak način.

Robert Huth je vse od konca prejšnje sezone prost igralec, zaradi kroničnih težav s poškodbami pa je tik pred tem, da konča svojo nogometno kariero. Vseeno Huth ostaja v svetu nogometa, v pogovoru za The Times pa je razkril svoje videnje največje klubske nogometne tekme na svetu, el clasica med Barcelono in Realom, ki bo na sporedu v nedeljo. In če večina sveta komaj čaka na to nogometno poslastico, je robustni Nemec sploh ne gleda. Zakaj? 

huth
"Sploh ne gledam tekem med Barco in Realom. To je sranje. Dvajset igralcev ves čas obkroža sodnika, nekateri se držijo za obraz. El Clasico? Ne, hvala. Česa ne morem razumeti, je to, kako lahko potem nekomu pogledaš v obraz. Tega kot moški ne morem razumeti. Simuliranje, to še lahko razumem. Ni nikakršne razlike med simuliranjem in med tem, da jaz nekoga potegnem. Vse to je kršenje pravil. Toda pretvarjati se, da si poškodovan - tega ni v nobenem športu. To me raz*izdi. Ne morem se spomniti nobenega drugega športa, kjer bi bilo kaj takšnega sprejemljivo," je dejal Huth. 

In nadaljeval: "Poslušam Garyja Nevilla in ostale, ki pravijo: 'Prav je bilo, da je padel.' Ne. Ni prav, da je kdorkoli načrtno padel po tleh. Zadnjih 15 let se ukvarjamo s prehranjevanjem, delom v telovadnicah in vsem ostalim, kar naj bi nogometaše naredilo bolj fizično močne. Mi pravite, da lahko en rahel dotik potemtakem igralca kar vrže na tla?"

Članki iz rubrike