Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 19.10.2018 20:34:30

BIŠĆAN DEBITIRAL na klopi Rijeke! In TAKŠNA je bila REAKCIJA navijačev kluba iz Kvarnerja, ko je prišel pred njihovo tribuno!

Boris Kovačev / CROPIX
Igor Bišćan je prvič sedel na klopi Rijeke.

Nekdanji strateg Olimpije je uspešno debitiral na klopi Rijeke. Ta je  v 11. krogu hrvaške lige z 2:1 slavila v Zaprešiću in tako prekinila niz šestih tekem brez polnega izkupička. Kot se je najavljalo že pred tekmo, Bišćan ni imel preveč časa, da vpelje svoje ideje, zato se je osredotočil zlasti na psihološko pripravo ekipe. Svoje varovance je skušal otresti psihološkega pritiska. Velikih sprememb v ekipi ni delal, v glavnem je bila to podobna zasedba, kot je igrala pod vodstvom Matjaža Keka.


Rijeka je povedla že v deseti minuti, v drugem polčasu povišala vodstvo, Inter je v zaključku samo znižal, za kaj več mu je zmanjkalo časa. Po zadnjem sodnikovem žvižgu je bilo vidno olajšanje pri igralcih Rijeke, ki so si stekli v objem.

Tudi v Zaprešić so prišli navijači Rijeke, ki pa niso navijali. Zaradi imenovanja Bišćana so tako izrazili svoje nestrinjanje s to potezo. Ko je po tekmi Bišćan dajal izjavo za televizijo prav pred tribuno, na kateri je bila Armada, so mu navijači vpili, naj odstopi in naj ostane v Zagrebu.

Značke: bišćan, rijeka

Članki iz rubrike