Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 17.10.2018 12:07:01

Tega NISTE PRIČAKOVALI: Za Neymarja so pripravljeni POŽRETI celo TO!

Čeprav je član PSG-ja že dobro leto, se okoli Neymarja in njegove pariške pustolovščine ves čas govori, da se bo kmalu končala.

Za brazilskega superzvezdnika se že nekaj časa zanima Real, kjer si ga močno želi predsednik kluba Florentino Perez. Tudi Neymar naj bi bil pripravljen na vrnitev v Španijo. Toda z druge strani pa prihajajo informacije, da je Neymar zadovoljen z življenjem v Parizu in da namerava ostati v francoski prestolnici.


Vendar pa je zdaj iz Španije prišla nova bomba, El Mundo Deportivo poroča, da je Neymar še vedno nezadovoljen v Franciji. To pa naj bi bili pripravljeni izkoristiti, pozor, - pri Barceloni!

Na stadionu Camp Nou naj bi bili kljub besu zaradi načina, na katerega je Neymar izsilil prestop v PSG (mnogi so ga označili za izdajalca), pripravljeni Brazilca še enkrat sprejeti odprtih rok. Neymar se redno vrača v katalonsko prestolnico, kjer se druži s svojimi nekdanjimi soigralci, poleg tega pa je mogoče slišati, da je zelo nezadovoljen nad tem, da zdaj živi v senci Kyliana Mbappeja. Očitno ni več daleč čas, ko se bo Neymar resnično vrnil v Španijo, vprašanje pa je, ali bo to Madrid ali Barcelona.

Članki iz rubrike