GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 16.10.2018 16:07:12

MODRIĆ BRUTALNO ISKREN: z Ronaldom sva prijatelja, z Messijem pa ne bi nikoli...

Reuters
Luka Modrić se je v pogovoru za francoski tednik France Football razgovoril tudi o odnosu do Cristiana Ronalda in Lionela Messija.

V dolgem pogovoru za France Football se je hrvaški zvezdnik Luka Modrić dotaknil prenekatere teme, med drugim je spregovoril tudi o tem, da bi si želel igrati z Zvonimirjem Bobanom ("moj idol"), Zidanom ("njegova eleganca je impresivna") in brazilskim fenomenom Ronaldom. Pravi, da iz njegovih ust ne boste nikoli slišali, da si sam zasluži zlato žogo in da je v nogometu inteligenca pomembnejša od fizike. Skrivnost njegovega uspeha? "Praktično nič se ni spremenilo odkar sem bil otrok, še vedno mi je igranje nogometa v isti prvinski užitek."

Katere tri tekme so se mu najbolj vtisnile v spomin? "Tistih 4:1 proti Juventusu v finalu lige prvakov, pa 3:1 proti Barceloni v španskem superpokalu ter 3:0 proti Argentini na SP. Odločilne tekme, ko si lahko res ponosen nase, če jih uspeš dobiti."

Modrić je morda celo najresnejši kandidat, da osvoji zlato žogo, Ballon d'Or, ki jo podeljuje prav France Football, ter s tem prekine desetletno dvovladje Cristiana Ronalda in Lionela Messija. O slednjem pravi: "Eden od najboljših nogometašev v zgodovini, toda nikoli ne bi igral z njim." Pa Ronaldo? Odnosi s Portugalcem naj bi se ohladili zaradi nagrad Fifa. "Najin odnos ostaja odličen, skupaj sva v Madridu preživela šest čudovitih let. Sva prijatelja, spoštujeva eden drugega. še vedno sva v stikih." Kdo pa si po njegovem zasluži Ballon d'Or? "Zame so to Ronaldo, Messi, Varane, Griezmann in Mbappe."

Članki iz rubrike