miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
0 12.10.2018 11:26:35

NORO! Soigralec bivšega UPA OLIMPIJE na eni tekmi zabil kar OSEM GOLOV!

vszi
Neverjeten strelski podvig švedskega nogometaša.

FC Hanau 93 je malo znani nogometni klub iz Nemčije, ki pa se lahko pohvali z zares osupljivo tradicijo. Na sceni je namreč prisoten že neverjetnih 125 let! Ob tej častitljivi obletnici so se pri šestoligašu uspeli dogovoriti za odmevno prijateljsko tekmo, v gosteh so namreč pozdravili prvoligaša iz Frankfurta. Eintracht je bil pričakovano premočan tekmec, obračun je dobil kar s 13:0! A če je bil rezultat bolj kot ne pričakovan, tekma vseeno odmeva, in sicer predvsem zaradi neverjetnega podviga Branimirja Hrgote.

V Bosni in Hercegovini rojeni reprezentant Švedske je namreč mrežo Hanaua zatresel kar - reci in piši - osemkrat! Blestel je predvsem v drugem polčasu, ko je v polno meril kar sedemkrat. Ob tem je osupljivo tudi, da je za teh sedem zadetkov potreboval vsega 32 minut!

Član Eintrachta je sicer od te sezone dalje tudi mladi Martin Pečar, ki je veljal za največjega talenta Olimpije, a so ga Ljubljančani prodali, še preden bi dočakal debi v članski ekipi. Na omenjeni prijateljski tekmi šele 16-letni nogometaš iz Izole ni igral.

Članki iz rubrike