Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

hrvaška-policija, ugrabitev, hrvaška-istra Svet24.si

Pijani Slovenec za volanom v Zadru povzročil hudo...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

andre drege Ekipa24.si

Slovenski kolesar razkril, kaj se je zgodilo ob ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

Tadej Pogačar Urška Žigart 24 Ekipa24.si

Urška Žigart ostala brez Pariza! Naša prvakinja...

nu
nu
2 07.10.2018 10:15:12

Usoda Mourinha visi na nitki! Astronomska ODPRAVNINA in neprizanesljiva LEGENDA! (VIDEO)

Jose Mourinho
Reuters
Bo Jose Mourinho letel s svojega stolčka na Old Traffordu?

Zdelo se je, da se je Jose Mourinho po popolnem preobratu Manchester Uniteda v izdihljajih tekme z Newcastlom, ki so jo rdeči vragi po zaostanku z 0:2 dobili s 3:2, vsaj začasno rešil. Pa ni nujno.

Angleški mediji namreč poročajo, da v vodstvu kluba razmišljajo o odpovedi Portugalcu, boli jih le visoka odpravnina, ki bi znašala kar 30 milijonov funtov. V primeru, če se United v tej premierligaški sezoni ne uvrsti v ligo prvakov, bi po koncu nje znašala ’le’ še 10 milijonov, zato se vodilni možje kluba menda pogovarjajo predvsem o teh dveh možnostih. Prave prihodnosti pa Mou v Manchestru očitno več nima.

No, vse skupaj je zelo zmotilo legendo kluba Garyja Nevilla. »Ogorčen sem. Ogorčen sem bil, ko je bil pred štirimi leti odpuščen David Moyes, pa je dan prej to prišlo do novinarjev. Louis van Gaal je bil odpuščen na večer finala pokala FA, to je izvedel od drugih. Sprašujem sem, kako je ta klub voden. Če je to res (da bo Mourinho odpuščen op. p.), se bodo navijači obrnili proti klubu. Jose Mourinho bo dobil največjo podporo, kar jo je imel v svoji karieri. Tudi jaz mu jo bom dal. Če bo res odpuščen in je to prišlo v javnost, je to ogabno. Kje so vrednote Manchester Uniteda, če je to res? Ljudje, ki sprejemajo te odločitve, niso dovolj dobri. Igrajo Football Manager z največjim klubom na svetu. Morda Mourinho ne bo odpuščen in bom izpadel smešen. Ampak za svojimi besedami stojim,« je za Sky Sports med drugim povedal Neville, sam precej neuspešen trener.

Celoten posnetek Nevillovega sporočila si oglejte na tej povezavi.

Članki iz rubrike