sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

STA
STA
0 02.10.2018 21:08:08

Juventus in Manchester City zmagala

Reuters
Na uvodnih dveh tekmah 2. kroga nogometne lige prvakov sta do zmage prišla Juventus in Manchester City. Juventus je s 3:0 premagal Young Boys Bern, City pa je v zaključku tekme prišel do zmage nad Hoffenheimom (2:1).

V skupini H je Juventus prišel do pričakovane zmage nad Young Boys Bern, ki po dveh tekmah ostaja brez doseženega gola. Italijanski velikan, ki je zmagal tudi v uvodnem krogu lige prvakov, je doma svojo premoč pokazal že v prvem polčasu, ko je Paulo Dybala zadel dvakrat, prvič že v deveti minuti. Gostje v prvem polčasu sploh niso prišli do strela v okvir vrat. Dybala je še tretjič zadel v 69. minuti, ko je postavil končni izid 3:0. Gostje iz Švice so tekmo končali le z deseterico, saj je Mohamed Aly Camara v razmaku štirih minut prejel dva rumena kartona in bil v 79. minuti primoran zapustiti igrišče.

Na tekmi skupine F med Hoffenheimom in Manchester Cityjem, ki jo je sodila slovenska četverica na čelu z Damirjem Skomino, so prvi povedli domači. V prvi minuti igre je Ishak Belfodil šokiral goste, a so sinje modri že po sedmih minutah z golom Sergija Aguera izenačili. Borbeni Nemci so se dobro branili in videti je bilo je, da bodo za svojo predstavo nagrajeni s točko, potem pa je v Stefan Posch v 87. minuti naredil napako v obrambi in Davidu Silvu omogočil priložnost, ki jo je Španec znal izkoristiti. City je tako po porazu v prvem krogu proti Lyonu prišel do prve zmage v letošnji sezoni lige prvakov.

Značke: nogomet, liga prvakov

Članki iz rubrike