Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.09.2018 08:30:08
Deli članek:

Tega se NE POČNE! Nova SRAMOTA Messija, ki očitno izgublja živce. To se je dogajalo po tekmi ... (video)

Barceloni je spet spodletelo, živce pa očitno izgublja tudi Lionel Messi.

Na tekmi prejšnjega kroga se je zgodilo, da je Lionel Messi po koncu dvoboja pristopil do sodnika in izrazil svoje nezadovoljstvo z nekaterimi sodniškimi odločitvami, ki naj bi botrovale porazu porazu proti Leganesu.

V soboto je nogometašem Barcelone spet spodrsnilo, poraza proti Athleticu iz Bilbaa pa jih je z golom v zadnjih minutah tekme na Camp Nouu rešil Munir El Haddadi.

Po koncu tekme je Messi pristopil do glavnega sodnika in mu očital, da ga je prikrajšal za kot, saj se je žoga po njegovem strelu z zelenice odbila od gostujočega branilca. Sodniška ekipa je dosodila žogo za vratarja, a Messi tega ni pozabil. "Trudim se po najboljših močeh," je sodnik med drugim dejal Messiju, ki se kar ni in ni mogel pomiriti.

Messi mu je med drugim očital, da se to na tekmah Barcelone vedno dogaja, na opozorila sodnika pa se ni dal. "Mi grozite?" se je med drugim slišalo iz Messijeveih ust, sodnik Jaime Latre pa ni pokazal nobenega usmiljenja in je Messiju pokazal rumeni karton. Da ni bila kazen še hujša, se lahko zahvali delegatu Barcelone Carolsu Navalu, ki je slavnega Argentinca nekako le spravil z zelenice in stran od sodniške ekipe.