Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.09.2018 14:52:31
Deli članek:

BOLANO! Tako je, če si NAJBOLJŠI, pogled v LUKSUZNO življenje nogometašev Reala vas bo SEZUL (foto)

Reuters

Trikratni šampioni lige prvakov nedvomno uživajo v življenju luksuza.

Vsekakor so beli balet do takega življenja pripeljali vsi uspehi, ki jih ne moremo prešteti na prste ene ali kar obeh rok.

Sodelovanje s tem moštvom prinaša marsikaj tudi vsem sponzorjem, zato ni nič čudnega, da se včasih kar tepejo za pogodbe z Madridčani.

Že nekaj časa Real sodeluje z mogočnim letalskim prevoznikom, s katerim potujejo praktično na vsa gostovanja.

A to potovanje je res nekaj posebnega, navadnim smrtnikom si je težko predstavljati, kaj se nahaja v 73 metrskem letalu Airbus A380.

To potniško letalo ima dve nadstropji, v njem je prostora za kar 853 potnikov, a Real se na tem nikoli ne "gužva" z ostalimi potniki, klub ima namreč enega posebej zase.

Seveda niso edini, ki so deležni takih prevozov, tudi PSG in Arsenal imata istega letalskega prevoznika, toda njihova letala so precej manj luksuzna.
Za kraljeve je pač potrebno kraljevo letalo. Tako imajo na voljo več kot 500 kvadratnih metrov prostora, vsak član ekipa ima svoj zasebni prostor, "kocko", v katerem je velika televizija in tablica z 2500 različnih kanalov in računalniških iger. Sedež se seveda lahko spremeni v ležišče, vsak ta prostor ima svoj hladilnik s pijačo ter celo svoj umivalnik.

A če to nogometašem ni dovolj, imajo vsak na voljo na letalu še svoj mini apartma! V tem je postelja, kabina za tuširanje, stranišče, ... vse, kar bi si vsak potnik samo želel. Ni se težko na takem letalu počutiti kot doma, ob tem luksuzu res ne.