nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 26.09.2018 15:15:40

VSE JE RAZKRIL! Dele Alli pojasnil, zakaj je v resnici zadetek proslavljal z zvijanjem prstov (VIDEO)

Gotovo se še spomnite norije, ki jo je s svojim nenavadnim proslavljanjem zadetka sprožil angleški nogometaš Dele Alli.

Potem ko si je ves svet lomil prste in skušal posnemati člana Tottenhama, je ta svojo zapleteno kretnjo z roko nadgradil v verzijo 2.0 in ljudi, ki so skoraj že osvojili verzijo 1.0, dokončno utišal.

Zadetki so že tako ali tako vrhunci sleherne nogometne tekme, proslavljanja pa pika na i. Še posebej, če so nenavadna, kot je zvijanje prstov v primeru 22-letnega Angleža.

Dele Alli je v pogovoru za angleške medije razkril, kako je sploh prišlo do kretnje s prsti. "Vse se je začelo med svetovnim prvenstvom. Trik so mi pokazali otroci Jamia Vardyja. Ko sem po prvenstvu odšel s prijatelji na počitnice, sem ga izvajal in se obenem zabaval, kako so me ostali skušali posnemati, pa jim ni ravno šlo od rok. Bilo je veliko smeha, potem pa sem jim dejal, da bom to izvedel po zadetku na tekmi - na takšen način sem se želel spominjati prijetnih dni s prijatelji," je razlagal Alli.

dele alli 2.0


Na prvi tekmi sezone, v Newcastlu, je vezist dosegel zadetek za Tottenham in celemu svetu pokazal trik s prsti - kot del proslavljanja. V času družbenih omrežij se je posnetek seveda širil kot požar. "Ko sem šel na večerjo z reprezentančnim kolegom Dannyjem Welbeckom, mi je dejal, da je Vardyjevim otrokom trik v resnici pokazal brat Jesseja Lingarda. Pravzaprav sploh ne vem, kdo si ga je prvi izmislil in kdo ga je komu pokazal," je še dodal Alli, ki si je potem izmislil še tehnično bolj zapletenega (verzija 2.0) in ga pokazal kar na spletu. Po zadetku v prvem krogu prvenstva namreč ni več uspel zatresti nasprotne mreže, tako se je tudi norija okoli trika s prsti hitro polegla.

Kot je še dejal, ga zabava, če ga ljudje skušajo posnemati pri takšnih stvareh in se pri tem močno zmedejo. Zdaj čakamo na njegov naslednji zadetek, saj ima gotovo pripravljeno novo presenečenje.

Značke: dele-alli, zadetek, trik

Članki iz rubrike