Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.09.2018 15:30:20

Zasebno je postalo JAVNO: Kaj na prošnjo srbskega dečka pravi nogometaš Partizana? TO!

Nogometaš Partizana tako zelo ganjen ni bil še nikoli.

Ste mislili, da se na to ne bo odzval? Srbski nogometaš in trenutno član Partizana Nemanja Miletić se je odzval na prošnjo dečka, ki v tem trenutku okreva po nujni operaciji v Barceloni.

Ker je bolnišnica v neposredni bližini stadiona, na katerem svoje tekme igra velika Barcelona, so zvezdniki tega kluba pogosto na obisku pri mladih pacientih. Ko so mladega nogometnega navdušenca zdravniki vprašali, če bi rad, da ga obišče Lionel Messi, je osupnil vse navzoče in dejal, da si želi obiska nogometaša Partizana Miletića. 

Ko mu je to zanimivo zgodbo prenesel dečkov oče, je branilec Partizana pokazal tudi svojo nežno stran. "Srček moj mali. Ne morem verjeti. Povsod sem se naježil," je očetu sporočil Nemanja in dodal: "Tudi jaz njega obožujem. Komaj čakam, da ga vidim!"

Ta želja se mu vsaj za zdaj ne bo uresničila, saj ima srbski nogometaš preveč obveznosti, v pogovoru za srbske medije pa je dejal, da ga bo obiskal ob prvi priložnosti. "Na žalost zaradi prenatrpanega urnika, večnega derbija in pokalne tekme zdaj ne morem priti v Barcelono. Še posebej zato, ker sem dve tekmi izpustil zaradi rdečega kartona. Ampak takoj, ko mi bo to omogočal čas in ko mi bo to dovolil predsednik kluba, se bom odpravil v Barcelono," je med drugim dejal Miletić.

miletic 1

Značke: miletić, dušan

Članki iz rubrike