jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

UV-moski jajca denar-profimedia-0335034042 Reporter.si

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

nu
nu
0 19.09.2018 15:30:20

Zasebno je postalo JAVNO: Kaj na prošnjo srbskega dečka pravi nogometaš Partizana? TO!

Nogometaš Partizana tako zelo ganjen ni bil še nikoli.

Ste mislili, da se na to ne bo odzval? Srbski nogometaš in trenutno član Partizana Nemanja Miletić se je odzval na prošnjo dečka, ki v tem trenutku okreva po nujni operaciji v Barceloni.

Ker je bolnišnica v neposredni bližini stadiona, na katerem svoje tekme igra velika Barcelona, so zvezdniki tega kluba pogosto na obisku pri mladih pacientih. Ko so mladega nogometnega navdušenca zdravniki vprašali, če bi rad, da ga obišče Lionel Messi, je osupnil vse navzoče in dejal, da si želi obiska nogometaša Partizana Miletića. 

Ko mu je to zanimivo zgodbo prenesel dečkov oče, je branilec Partizana pokazal tudi svojo nežno stran. "Srček moj mali. Ne morem verjeti. Povsod sem se naježil," je očetu sporočil Nemanja in dodal: "Tudi jaz njega obožujem. Komaj čakam, da ga vidim!"

Ta želja se mu vsaj za zdaj ne bo uresničila, saj ima srbski nogometaš preveč obveznosti, v pogovoru za srbske medije pa je dejal, da ga bo obiskal ob prvi priložnosti. "Na žalost zaradi prenatrpanega urnika, večnega derbija in pokalne tekme zdaj ne morem priti v Barcelono. Še posebej zato, ker sem dve tekmi izpustil zaradi rdečega kartona. Ampak takoj, ko mi bo to omogočal čas in ko mi bo to dovolil predsednik kluba, se bom odpravil v Barcelono," je med drugim dejal Miletić.

miletic 1

Značke: miletić, dušan

Članki iz rubrike