phillip schofield 1 Dobra karma

Po 27 letih zakona priznal, da je gej, pred tem pa...

meghan markle Svet24.si

Meghan meni, da se jima je dvor maščeval

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

04-tv-dobrizdravniki-2-dobrizdravnik Njena.si

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Klemen Slakonja Njena.si

Slakonja o odnosu s partnerko, igralko Mojco Fatur...

nu
nu
0 19.09.2018 15:30:20

Zasebno je postalo JAVNO: Kaj na prošnjo srbskega dečka pravi nogometaš Partizana? TO!

Nogometaš Partizana tako zelo ganjen ni bil še nikoli.

Ste mislili, da se na to ne bo odzval? Srbski nogometaš in trenutno član Partizana Nemanja Miletić se je odzval na prošnjo dečka, ki v tem trenutku okreva po nujni operaciji v Barceloni.

Ker je bolnišnica v neposredni bližini stadiona, na katerem svoje tekme igra velika Barcelona, so zvezdniki tega kluba pogosto na obisku pri mladih pacientih. Ko so mladega nogometnega navdušenca zdravniki vprašali, če bi rad, da ga obišče Lionel Messi, je osupnil vse navzoče in dejal, da si želi obiska nogometaša Partizana Miletića. 

Ko mu je to zanimivo zgodbo prenesel dečkov oče, je branilec Partizana pokazal tudi svojo nežno stran. "Srček moj mali. Ne morem verjeti. Povsod sem se naježil," je očetu sporočil Nemanja in dodal: "Tudi jaz njega obožujem. Komaj čakam, da ga vidim!"

Ta želja se mu vsaj za zdaj ne bo uresničila, saj ima srbski nogometaš preveč obveznosti, v pogovoru za srbske medije pa je dejal, da ga bo obiskal ob prvi priložnosti. "Na žalost zaradi prenatrpanega urnika, večnega derbija in pokalne tekme zdaj ne morem priti v Barcelono. Še posebej zato, ker sem dve tekmi izpustil zaradi rdečega kartona. Ampak takoj, ko mi bo to omogočal čas in ko mi bo to dovolil predsednik kluba, se bom odpravil v Barcelono," je med drugim dejal Miletić.

miletic 1

Značke: miletić, dušan

Članki iz rubrike