dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

veronika ročeva Svet24.si

FOTO: "Otroci so umrli tu"; Rusinja z razgaljenimi...

nebesni svod Petisvet.si

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

marjan šarec Svet24.si

Poslanci sprašujejo, Šarec odgovarja: S takšno ...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
0 19.09.2018 15:30:20

Zasebno je postalo JAVNO: Kaj na prošnjo srbskega dečka pravi nogometaš Partizana? TO!

Nogometaš Partizana tako zelo ganjen ni bil še nikoli.

Ste mislili, da se na to ne bo odzval? Srbski nogometaš in trenutno član Partizana Nemanja Miletić se je odzval na prošnjo dečka, ki v tem trenutku okreva po nujni operaciji v Barceloni.

Ker je bolnišnica v neposredni bližini stadiona, na katerem svoje tekme igra velika Barcelona, so zvezdniki tega kluba pogosto na obisku pri mladih pacientih. Ko so mladega nogometnega navdušenca zdravniki vprašali, če bi rad, da ga obišče Lionel Messi, je osupnil vse navzoče in dejal, da si želi obiska nogometaša Partizana Miletića. 

Ko mu je to zanimivo zgodbo prenesel dečkov oče, je branilec Partizana pokazal tudi svojo nežno stran. "Srček moj mali. Ne morem verjeti. Povsod sem se naježil," je očetu sporočil Nemanja in dodal: "Tudi jaz njega obožujem. Komaj čakam, da ga vidim!"

Ta želja se mu vsaj za zdaj ne bo uresničila, saj ima srbski nogometaš preveč obveznosti, v pogovoru za srbske medije pa je dejal, da ga bo obiskal ob prvi priložnosti. "Na žalost zaradi prenatrpanega urnika, večnega derbija in pokalne tekme zdaj ne morem priti v Barcelono. Še posebej zato, ker sem dve tekmi izpustil zaradi rdečega kartona. Ampak takoj, ko mi bo to omogočal čas in ko mi bo to dovolil predsednik kluba, se bom odpravil v Barcelono," je med drugim dejal Miletić.

miletic 1

Značke: miletić, dušan

Članki iz rubrike