franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 16.09.2018 12:18:36

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi v ISTEM KLUBU!? Ne, ni šala! Poglejte peklenski načrt ...

Reuters
Do nedavnega se je kaj takšnega zdelo nemogoče, toda Cristiano Ronaldo in Lionel Messi bi lahko bojda zaigrala v istem klubu.

Si predstavljate moštvo, v katerem v napadu skupaj igrata Cristiano Ronaldo in Lionel Messi, dobitnika zadnjih 10 zlatih žog? Do zdaj se je nekaj takšnega zdelo neverjetno, toda če gre verjeti nekaterim zapisom tujih športnih medijev, bi se lahko zgodilo. Kako? Kje? Kdaj? Hja, v ZDA, kjer David Beckham pripravlja peklenski načrt, kako svojo novo ekipo, Inter Miami, čim prej postaviti na svetovni nogometni zemljevid. 

Inter Miami bo v ligi MLS začel igrati leta 2020, že takrat pa želi Beckham v moštvo pripeljati Messija. Ker ima izjemni Argentinec pogodbo z Barcelono sklenjeno do leta 2021, bo v takšni nameri le stežka uspel. A leta 2021 bi Messi lahko postal prost igralec in Beckham računa, da bi se takrat lahko pridružil njegovemu moštvu v ZDA. 



Beckhamov peklenski načrt pa ne zajema samo Messija, pač pa še številne druge nogometaše. "Hrvaška je bila moja najljubša reprezentanca na svetovnem prvenstvu in bila je sijajna. Obstaja možnost prestopa enega vrhunskega igralca iz hrvaške reprezentance, ki je zelo zainteresiran za prestop v Miami," je nedavno dejal Beckham, ki ni razkril imena potencialne okrepitve, toda mediji namigujejo, da bi to lahko bil Luka Modrić. 

Nekdanji izjemni angleški reprezentant si želi v moštvo pripeljati še več superzvezdnikov. Cristiano Ronaldo je njegova prva želja, govori se tudi o Waynu Rooneyju in Radamelu Falcau. Za trenersko klop si Becks želi Carla Ancelottija, če ga Italijan zavrne, pa sta njegovi želji še Zinedine Zidane in najbolj realna opcija - Bruce Arena.

Članki iz rubrike