Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 14.09.2018 11:31:09

ŠPRICALE bodo solze! Nagovor Jürgena Kloppa pred tekmo vas bo VRGEL NA RIT! (video)

Profimedia
Konec tedna so številni svetovni nogometni zvezdniki odigrali dobrodelno tekmo, v kateri so pomagali obolelim za rakom. Spet pa je navdušil trener Liverpoola Jürgen Klopp, ki je svoje moštvo nagovoril z besedami, ki so vse vrgle na rit. Od smeha, seveda!

Pomerili sta se ekipi Liverpoola in Celtica, v katerih so bili številni legendarni nogometaši.

Na srečo je nastal posnetek dogajanja iz slačilnice, v katerem lahko vidite, kako je Klopp na igrišče pospremil svojo ekipo, pri čemer se je znal ponorčevati iz Jamieja Redknappa. Čeprav je fantom rekel, da lahko igrajo, kolikor hočejo, je slednjemu, ki na televiziji opravlja delo strokovnega komentatorja, dejal, da bo igral vseh 120 minut.


Za smeh je poskrbel, ko je dejal, da fantje lahko igrajo, kolikor hočejo, ker je njemu povsem vseeno. Naj igrajo, dokler mislijo, da so sposobni, čeprav se morajo zavedati, da bodo vsi na klopi že vsaj pet minut prej vedeli, da so jim pošle moči.

Prav tako se je ponorčeval iz nasprotne ekipe. Svojim fantom je namreč mirno rekel, da jih ni treba skrbeti, ker je videl tekmece. Za njih je igral tudi legendarni Bolgar Hristo Stoičkov. "Stoičkov? Koliko je star? Je mojih let? Starejši?" se je smejal Klopp in poskrbel za smeh med vsemi, ki se jim je na koncu govora zahvalil, fantje pa so mu iz srca zaploskali, kar se mu bojda ni zgodilo še nikoli, in sledil je vrhunec Kloppovega 'nastopa': "Vau, to se mi je pa zgodilo prvič!" In vnovič so vsi bruhnili v smeh.

Celoten nagovor si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike