stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 14.09.2018 10:32:59

Predsedniku PSG-ja je dovolj. Strupene puščice v smeri MADRIDA! To ni naš način, mi ne UBIJAMO DRUGIH KLUBOV

Reuters
Predsednik PSG-ja Nasser Al Khelaifi je v teh dneh naznanil novo sponzorsko sodelovanje in proti Madridu usmeril nekaj strupenih puščic.

Te so povezane predvsem z madridskim dvorjenjem Neymarja, kar še vedno jezi katarskega poslovneža na čelu pariškega velikana. 

V intervjuju za Marco na promocijskem dogodku ob sodelovanju kluba z Jordanom, podjetjem Michaela Jordana, je razkril, kako vidi neprestano obleganje Reala v primeru Neymarja.

"Če sem povsem pošten, je vse skupaj že malce frustrirajoče, saj ni pošteno od klubov, da se pogovarjajo z našimi igralci. O tem smo govorili z Real Madridom. Imamo dober odnos z njimi, oni pa spoštujejo PSG. Upam, da je to res in ne le puhlica."

"Pomembno je, da ne delujemo v senci. Tega ne razumem. Če je kaj treba povedati, je bolje, da se slišimo iz oči v oči in si povemo, kaj nas moti in kaj spoštujemo pri tekmecu." 

"To pričakujem od klubov, ne pa da ubijamo eden drugega. To ni PSG-jev način in upam, da to spoštujejo tudi drugi klubi."

Kasneje je pristavil še odgovor na vprašanje o finančnem fair playju, ki se mu je želel PSG izogniti z novim več kot 100-milijonskim poslom z ameriškim podjetje.

"Vemo, kdo lansira te novice o našem nespoštovanju finančnih zahtev," in s tem usmeril še eno puščico v Madrid. "Mi delujemo transparentno in upoštevamo zahteve Uefe," je še odgovoril katarski poslovnež. 

Značke: neymar, psg, real-madrid

Članki iz rubrike