Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 07.09.2018 08:26:11

To vse pove o Ronaldu! V kakšnih odnosih je z Modrićem? Ko je bil Hrvat izbran za najboljšega, se je zgodilo to ...

Reuters
Luka Modrić je spregovoril o svojem nekdanjem soigralcu Cristianu Ronaldu.

Ko je Luka Modrić osvojil nagrado Uefe za najboljšega nogometaša minule sezone v ligi prvakov, se je vsul pravi plaz. Mnogi so prepričani, da je nagrada končala v pravih rokah, veliko je takšnih, ki trdijo, da si je ni zaslužil. Ne zato, ker bi igral slabo, ampak zato, ker so bili drugi pač precej boljši.

Med te se je pogosto omenjalo Cristiana Ronalda. Ne nazadnje so se oglasili tudi iz njegovega tabora, njegov agent je denimo javno dejal, da je sramota, da nagrade ni dobil njegov varovanec, saj je v lanski sezoni pokazal največ. Na odziv slavnega portugalskega nogometaša smo čakali zaman.

Ampak Ronaldo se je vendarle oglasil, čeprav tega ni storil v javnosti. Kot je razkril Luka Modrić po zadnji tekmi v hrvaški reprezentanci, na kateri sta se Hrvaška in Portugalska v četrtek razšli z 1:1, se mu je nekdanji soigralec pri madridskem Realu oglasil. Še več, razkril je, da sta še vedno v dobrih odnosih. "Še zmeraj sva v dobrih odnosih. Poslal mi je sporočilo in mi čestital za nagrado, ki sem jo dobil od Uefe. Ob tem je še sporočil, da upa, da se čim prej spet vidiva. Dobro se razumem z Ronaldom in tako bo tudi ostalo. Nič se ne bo spremenilo glede tega. Individualne nagrade so pomembne, ampak še bolj pomembna je ekipa," je Modrić potrdil, da je kljub nekaterim polemikam okoli nagrade za najboljšega nogometaša minule sezone med njim in Ronaldom vse v najlepšem redu.

Značke: modrić, ronaldo

Članki iz rubrike