Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 05.09.2018 14:34:37

Perez pripravlja novo PRESTOPNO BOMBO: Pri Barceloni bodo BESNI!

Reuters
V zadnjem prestopnem roku Real ni pripeljal nobenega zvenečega imena, zato Madridčani že pripravljajo teren za zimskega, ko nameravajo Barceloni 'ukrasti' igralca.

Navijači kraljevega kluba še vedno čakajo na to, da bo prišel igralec, ki bi lahko pomenil konkretno zamenjavo za Cristiana Ronalda. Španski tabloid Don Balonu poroča o tem, da predsednik Florentino Perez pripravlja načrt, po katerem naj bi Barceloni pred nosom 'vzel' igralca.

Gre za Frenkieja de Jonga, ki so ga prejšnji mesec povezovali z odhodom v Barcelono. Toda fant se je odločil ostati v Ajaxu in takrat se je začelo omenjati možnost, da bi se na Camp Nou lahko preselil Kevin Kampl. Na koncu pa se ni uresničila niti ta možnost.

de jong
vszi
De Jong je še vedno želja Barcelone, a očitno se bo v posel vmešal Real, saj 21-letni vezist velja za odličnega nogometaša, ki se ga je prijel vzdevek novi Cruyff. Obeta se hud boj za njegov podpis, saj ga že zdaj želi 'pol Evrope', ampak Florentino Perez je pripravljen na vse. Pri tem imamo seveda v mislih denar, Real pa naj bi bil po informacijah iz Španije za De Jonga pripravljen odšteti, kolikor bo treba, da ga pripelje na Santiago Bernabeu.

Članki iz rubrike