ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 05.09.2018 13:59:25

Pep Guardiola MOČNO ZAOSTRIL pravila: Cityjevi zvezdniki plačujejo VISOKE KAZNI!

Manchester City je v prejšnji sezoni brez večjih težav osvojil naslov angleškega prvaka, trener Pep Guardiola pa je zdaj močno zaostril pravila, da se njegovi fantje ne bi preveč sprostili.

Najhujše pravilo, ki se ga bodo morali nogometaši držati, je, prepoved nošenja mobilnih telefonov. Doslej je to veljalo za slačilnico, a zdaj se je prepoved razširila še na ostala delovna območja, kot so telovadnica in pisarne v trening centru.


Guardiola je uvedel kazni za vse neposlušne, oziroma za vse, ki bi mobilni telefon uporabljali na za to prepovedanih mestih. Eden od tistih, ki je že moral plačati kazen, je Benjamin Mendy. Da bi bila kazen čim bolj primerna za vsakogar, pa ta znaša določen odstotek od nogometaševe plače. Zato bodo tisti, ki zaslužijo največ, plačali najvišji znesek.

Če bi kazen znašala en odstotek tedenske plače, bi Kevin De Bruyne odštel slabih 2900 evrov. Prav tako je določena kazen za zamujanje na trening. Med drugim je iz ekipe za zadnje srečanje z Newcastlom izključil Leroyja Saneja, ker na treningu ni bil stoodstotno 'pri stvari'.

Članki iz rubrike