komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 30.08.2018 15:10:44

Borriello v Ibizi, se mu bo pridružil tudi Cassano?

Novi španski tretjeligaš Ibiza je v svoje vrste pripeljala nekdanjega italijanskega reprezentanta Marca Borriella. Kot je dejal 36-letni italijanski napadalec, nazadnje član italijanskega prvoligaša SPAL, ga na Ibizo ni privabil denar, ampak ambiciozen projekt, zaradi katerega je zavrnil številne ponudbe italijanskih klubov.

"Gradi se močna ekipa. Pisal sem zgodovino v Italiji, zdaj jo hočem še v Španiji. Klub ima ambicioznega predsednika in vse pogoje, da postane stabilen prvoligaš," je ob podpisu pogodbe dejal Borriello, ki je igral za številne italijanske klube, med katerimi so bili tudi Juventus, Milan in Roma.


V pogovoru z novinarji je dejal, da klub pripravlja še eno prestopno "bombo", a imena domnevnega novinca ni izdal. A v javnost je hitro prišla novica, da želi Ibiza v svoje vrste pripeljati tudi Borriellovega rojaka in vrstnika Antonia Cassana, nekoč največjega upa italijanskega nogometa, ki je igral tudi za Real Madrid, a zaradi nešportnega življenja in muhavosti ni dosegel tistega, kar bi lahko.

Cassano je lani avgusta že tretjič odšel v nogometni pokoj, a je na začetku tega meseca izjavil, da se želi vrniti. "Sem odlično pripravljen, v formi, v kateri še nikoli nisem bil. Tako telesno kot mentalno. Imam ponudbe, natančno jih preučujem," je takrat dejal nekdanji igralec Rome, Reala, Sampdorie, Milana, Interja, Parme in Verone.

Značke: nogomet, španija

Članki iz rubrike