nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 25.08.2018 20:20:33

Pa kaj si TI NOR?! Trener PSG-ja bi ŠE!

Reuters
PSG ima na voljo izjemno ekipo, v kateri kar mrgoli zvezdnikov svetovnega kova, med katerimi izstopajo Neymar, Edinson Cavani, Kylian Mbappe, Angel Di Maria, Thiago Silva, Adrien Rabiot, Julian Draxler, Gianlluigi Buffon in še bi lahko našli koga..

Toda trener Thomas Tuchel je mnenja, da ekipa še ni dovolj dobra. V zadnjem času se v povezavi s Parižani omenja Danny Rose, levi bočni branilec Tottenhama naj bi bil Tuchelova želja.

Vendar pa želi Nemec ob Rosu v ekipo pripeljati še nekaj igralcev. Naj spomnimo, doslej je imel PSG precej miren prestopni rok, prišla sta samo Gianluigi Buffon in Thilo Kehrer.


"Upam, da prestopni rok za nas še ni končan. Zaupam našim menedžerjem in športnemu direktorju Anteru Henriqueju," je pred srečanjem z Angersom, ki ga je PSG dobil s 3:1, povedal Tuchel.

"Ne želim komentirati različnih govoric. Vse, kar vam lahko povem, je, da sem pred tremi leti z Borussio igral proti Tottenhamu z Dannyjem Rosom in sem se tri dni spraševal, kako se spopasti z njim," je razkril Tuchel.

Pred dnevi se je govorilo, da bi PSG v svoje vrste rad pripeljal tudi Christiana Eriksena, ki ga pri Tottenhamu cenijo na več kot sto milijonov evrov.

Članki iz rubrike