901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Nina (Melani Mekicar) Njena.si

Melani Mekicar razkrila, kdaj in kje je spoznala ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 20.08.2018 10:19:42

Zvezdnik BAYERNA v TEŽAVAH: Nočem, da me prijavite v ekipo za ligo prvakov!

.
Reuters
V Bayernu je s prihodom trenerja Nika Kovača, ki je prinesel svoja pravila, ta pa so najbolj udarila enega od zvezdnikov moštva.

V prejšnji sezoni se je veliko govorilo o Jamesu Rodriguezu, ki ga je prejšnje poletje Bayernu (za dve sezoni) posodil Real Madrid, in njegovem privajanju na življenje v Nemčiji. Po sezoni je bil fant že tako navdušen, da je navdušeno rekel, kako se veseli druge sezone, ki jo bo preživel v rdečem dresu nemškega velikana.


A zdaj si je Kolumbijec premislil. James se je po Kovačevem prihodu znašel v velikih težavah, v Bayernu se ne počuti več dobro. Hrvaški strokovnjak zagovarja dve stvari, prva je, da vsi igralci sprejmejo rotacijo v moštvu, kar pomeni, da nihče ne bo igral na vseh tekmah, ob tem pa zahteva, da vsi govorijo nemško. In tu se je zataknilo.

Pri španskem tabloidu Don Balon so zapisali, da se James počuti nepravično zapostavljenega, zato že razmišlja o tem, da bi zaprosil, naj ga klub ne prijavi v ekipo, ki bo nastopala v ligi prvakov. Kolumbijec je spet zaživel pod vodstvom Juppa Heynckesom, zdaj pa ni prepričan, da bo pri Kovaču imel pomembno vlogo. Zato je pripravljen igrati v domačem prvenstvu, s tem, da ga ne bi prijavili v ekipo za ligo prvakov, pa bi v januarskem prestopnem roku lažje zamenjal klubske barve.

Članki iz rubrike