zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

rb
rb
4 04.08.2018 09:00:34

BOLEČE! Jokićeva zaušnica OLIMPIJI in MARIBORU

Bojan Jokič
Martin Metelko
Da se povratna tekma drugega kroga kvalifikacij za ligo Europa ob Kamniški Bistrici ni razpletla v interesu slovenskega nogometa, je poskrbel Slovenec.


Kapetan slovenske reprezentance in profesionalec od glave do pete. Bojan Jokić je z golom za izenačenje v 87. minuti uničil domžalske sanje in Ufi zagotovil prvo napredovanje na mednarodnem prizorišču. Zgodovinsko.


"Domžalčani so že v Ufi pokazali, da so odlična ekipa in neugoden nasprotnik. Vedeli smo, da nas čaka zahtevno delo, prav tako je prišlo do izraza, da naši ekipi, ki se je prvič predstavila v evropskih pokalih, tovrstnih izkušenj primanjkuje. Da nam je uspelo napredovati, je za naš klub velika stvar. Povrhu vsega menim, da imamo lepe možnosti za uvrstitev tudi v zadnji kvalifikacijski krog," je povedal Bojan Jokić in priznal, da je njegova ekipa zrla izpadu v oči. "Če bi gostitelji v končnici zadeli še drugič, bi bilo vsega konec, ampak potem smo vendarle zbrali dovolj moči, da smo se v zadnjih trenutkih odzvali, kot smo si želeli. Ni bilo lahko, navsezadnje smo še v ponedeljek igrali prvenstveno tekmo proti Lokomotivu. Zato je bilo še toliko težje, toda najpomembneje je, da nam je uspelo," je razpredal izkušeni Gorenjec, ki se je v četrtkovem večeru veselil šele petega gola v dozdajšnji karieri, tretjega v dresu Ufe. "Vesel sem zadetka, seveda sem ga vesel, vendar moram obenem čestitati Domžalčanom. Bili so neverjetni. Napredujejo iz leta v leto, v evropskem tekmovanju sem vedno navijal za njih. Nočem govoriti čez Olimpijo in Maribor, ampak menim, da v tem trenutku igrajo najlepši nogomet v Sloveniji. Imajo izjemnega trenerja in izjemne igralce. V domači ekipi so tudi nekateri moji prijatelji, zato mi je malce žal, ampak to je nogomet. Na igrišču smo pač nasprotniki," se je vročega obračuna dotaknil Jokić.

Članki iz rubrike