Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.08.2018 08:12:38
Deli članek:

Nova senzacija na vidiku?! INTER snubi velikega zvezdnika REALA, ki je naklonjen prestopu!

Reuters

Kot vse kaže, bi vrste Reala po Cristianu Ronaldu utegnil zapustiti še en veliki zvezdnik.

Številni italijanski mediji danes poročajo, da italijanski Inter resno razmišlja o nakupu velikega zvezdnika Reala Luke Modrića. Vse skupaj je prišlo celo tako daleč, da so črno-modri začasno ustavili vse dejavnosti okoli Artura Vidala, ki naj bi se Interju pridružil iz vrst Bayerna. Za nameček je interes pokazal tudi najboljši nogometaš letošnjega svetovnega prvenstva, ki naj bi bil celo zelo naklonjen selitvi v Italijo, kjer se na zasluženem dopustu nahaja ravno v teh dneh.

Moštvo slovenskega vratarja Samirja Handanovića naj bi se z nakupom Modrića resno podalo v boj za italijansko krono, za katero je glavni favorit tudi v prihajajoči sezoni Juventus. A kot še dodaja Gazzetta, bodo Madridčani zelo težko iz rok spustili še enega svojih nepogrešljivih članov, zanj naj bi zahtevali vsoto, ki bi si jo Inter težko privoščil.

Odlični hrvaški vezist bi sicer pri Interju postal že četrti hrvaški nogometaš, v novi sezoni bodo črno-modri dres nosili Marcelo Brozović, Ivan Perišić in Šime Vrsaljko.