Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 12:16:52
Deli članek:

Liverpool pred POSLOM tekočega prestopnega roka: Od tega bo odvisno marsikaj!

vszi

Trener Jürgen Klopp je na Anfield prinesel ogromno dobrih stvari.

Ena teh je, da si glavni zvezdniki ekipe želijo ostati v Liverpoolu, pred njim pa je bilo ravno nasprotno. Mohamed Salah, za katerim je izjemna sezona, ima kopico ponudb, a niti ne razmišlja o tem, da bi odšel. Podobno je z Robertom Firminom, ki je prav tako podaljšal zvestobo klubu.

Zdaj pa je pred Liverpoolom najpomembnejši posel tega prestopnega roka. In sicer je v igri podaljšanje sodelovanja s Sadiom Manejem. Senegalec je imel odlično sezono in tudi on je postal tarča nekaterih zelo bogatih klubov. Pri Liverpoolu, za katerega je na 73 tekmah zabil kar 33 golov, pa so odločeni, da ga zadržijo. Čeprav ima še triletno pogodbo z Redsi, mu bodo ti v podpis ponudili novo pogodbo.

Salah in Firmino sta poleti podpisala petletno pogodbo, ki bo prvemu tedensko navrgla 225 tisoč evrov plače, drugemu pa 205 tisočakov. Klopp je tudi za Maneja pripravil podobno ponudbo.

Reuters
Liverpool je v tem prestopnem roku za okrepitve zapravil že okoli 200 milijonov evrov in vse bolj je videti, da bo glavni tekmec Manchester Cityju v boju za naslov angleškega prvaka. Navijači komaj čakajo, da se prvenstvo začne, vsi namreč želijo, da bi se končalo 29-letno čakanje na naslov prvaka.