Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2018 12:04:00
Deli članek:

Tole ne bo všeč navijačem rdečih vragov: Lewandowski ima JASNO STALIŠČE o Manchester Unitedu!

Profimedia

Otoški mediji so se razpisali, da bi Robert Lewandowski v novi sezoni lahko igral v premier ligi.

Pri Bayernu so že večkrat poudarili, da poljski napadalec ni naprodaj. Niko Kovač je razkril, da Lewandowski želi oditi, a o tem pri nemškem velikanu nočejo niti slišati, toda govorice o njegovem odhodu kar ne pojenjajo.

Zanj se že nekaj časa zanima Real Madrid, prav tako je tarča Manchester Uniteda in Chelseaja. Poljski mediji so že poročali o tem, da si želi Lewandowski prestopiti v Real Madrid. Njegov zastopnik Pini Zahavi pa je v stiku tudi s PSG-jem. Predstavniki obeh klubov so Zahaviju že potrdili, da bodo poslali konkretno ponudbo, če bo Bayern pokazal pripravljenost, da ga proda.

Zanimiva pa je Izraelčeva izjava, ki bo močno razočarala navijače rdečih vragov. V njej je Poljak povedal, da je počaščen, ker se zanj zanima Manchester United, a da se nima namena preseliti v Manchester. Po njegovem mnenju bi bila selitev v Manchester korak nazaj v primerjavi s tem, kar trenutno uživa v Münchnu, ob tem pa ga skrbi tudi dejstvo, da Manchester velja kot precej nevarno mesto.

Prav nasprotno pa bi bil navdušen nad selitvijo v francosko prestolnico, kjer bi mu PSG za nameček ponudil izjemno bogato pogodbo.