Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2018 13:54:36
Deli članek:

KAOS v Unitedu: Mourinho se je spravil na igralce, Pogba ima svoj načrt!

Reuters

Nogometaši Manchester Uniteda so v prijateljski tekmi z Liverpoolom izgubili kar z 1:4, trenerju Joseju Mourinhu pa se je po visokem porazu 'utrgalo'.

Po tekmi se je Portugalec najprej spravil na Antonia Valencio, ki sploh ni igral. Ekvadorec je zapustil priprave v ZDA, ker je imel težave z mišico, zato imajo rdeči vragi kar nekaj težav na branilskem položaju.

"Antonio je prišel z dopusta, mislim, da si ga je privoščil preveč. Ko se je vrnil, njegova forma ni bila dobra," je jezno dejal Mourinho.

Nato pa se je Portugalec lotil še Anthonyja Martiala, nad njim je sploh zelo razočaran. "Rodil se mu je otrok, lep in zdrav otrok, hvala bogu," je hitel razlagati Mourinho, nato pa v precej bolj resnem tonu pristavil: "Zdaj bi moral biti tu, z nami, vendar ga ni. Pred nami je dvoboj z Realom, potem še z Bayernom in to je naš začetek. Samo upam lahko, da fantje, ki so na zasluženem dopustu, skrbijo zase ter da si kdo želi narediti enako kot Marcus Rashford in Phil Jones, ki se bosta prej vrnila z dopusta, da bi pomagala fantom, drugače bomo v težavah na začetku sezone."

Ko je že omenil dvoboj z Realom, moramo omeniti, da bosta proti Madridčanom verjetno manjkala Chris Smalling in Luke Shaw.

A tudi to še ni vse. V javnost so prišle informacije, da bi Paul Pogba utegnil zapustiti Old Trafford. Pri Juventusu želijo Francoza pripeljati nazaj v Torino. Zato so odgovorni pri stari dami že stopili v stik z nogometaševim zastopnikom Minom Raiolo in mu dejali, da bi radi odkupili njegovo pogodbo od Uniteda.

Na vsak način si črno-beli želijo ustvariti dvojec Cristiano Ronaldo-Paul Pogba. S prodajo Miralema Pjanića, Gonzala Higuaina, Danieleja Ruganija in Mattie Caldare naj bi zbrali okoli 225 milijonov evrov ter z njimi sestavili 'ubijalski' tandem, s katerim bi vnovič odločno napadli zmago v ligi prvakov. Poleg tega je Pogba že izrazil željo, da bi čim prej zapustil Old Trafford, pri čemer ga zelo zanima vrnitev k Juventusu. Vse to pa pomeni samo še dodatne težave za Joseja Mourinha.