evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 26.07.2018 10:22:41

Miroslav Radović 'UBIL' trenerja svojega kluba: Bivši zmaj z VSEMI TOPOVI nad lastnega šefa!

Profimedia
Miroslav Radović je besen kot ris.

Bil je eden najboljših tujcev v zgodovini Olimpije, zdaj pa spet igra na Poljskem, kjer so mu pred časom podelili celo njihovo državljanstvo. Miroslav Radović nosi dres Legie, toda včeraj ni imel niti najmanjšega razloga za zadovoljstvo. Varšavski velikan je namreč v kvalifikacijah za ligo prvakov doma presenetljivo izgubil s Spartakom iz Trnave, Slovaki so v gosteh slavili z 2:0.


Po tekmi Radović ni skrival nezadovoljstva, marsikdo pa je bil naravnost šokiran nad tem, da se je izkušeni Srb verbalno spravil kar na lastnega trenerja. Legio sicer vodi malo znani Hrvat Dean Klafurić, ki je lani v klub prišel kot pomočnik, po slovesu Romea Jozaka pa prevzel glavno vlogo na klopi.

"Nimamo načrta igre, smo povsem brez idej, Spartak pa ni bil tako dober, kot smo bili mi slabi," je bil besen kot ris nekdanji zmaj, ki je nadaljeval: "Ponavljam, bili smo brez kakršnekoli ideje! Nismo vedeli, kako napadati, nismo vedeli, kako igrati. 3-5-2? Trener odloča, toda sam osebno bi raje igral s štirimi zadaj. Trener odloča, mi se moramo prilagajati. Toda v obrambi smo se res slabo premikali, nasprotnik je imel preprosto preveč prostora. Ko nimam žoge v nogah, delujemo zelo slabo. Moti me tudi, da se v tem klubu menjava preveč ljudi. Vsak prestopni rok pride pet, deset novih."

Članki iz rubrike