Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2018 14:23:54
Deli članek:

Kaj je novega na ravni JUVENTUS - CR7? Bo vse jasno že danes? AGENT Cristiana Ronalda POJASNJUJE!

Zaradi simboličnega datuma 7.7. so mnogi pričakovali, da bo to dan, ko bo postalo uradno, da bo CR7 prestopil k Juventusu.

Kot poroča italijanska Corriere  dello  Sport pa do tega trenutka danes še ne bo prišlo.

To je predvsem zaskrbelo vodstvo stare dame, ki se boji vse večjih težav na ravni Cristiano Ronaldo - Real, slednji namreč ni ravno zadovoljen s potekom dogovorov, Juventus je pričakoval, da se bo to hitreje rešilo, kot pa kaže.


Kot poroča zgoraj omenjeni italijanski medij, pa je vse pomiril Cristianov agent, Jorge Mendes, ki naj bi že stopil v stik z generalnim menedžerjem Giuseppem Marotto, kateremu je zagotovil, da si eden najboljših nogometašev na svetu ni premislil. V Corriere dello Sport tudi pišejo, da je Juventus še naprej edini klub, v katerega bi se rad preselil portugalski superzvednik, vse to pa je Mendes sporočil Marotti.

Marotti je zdaj pomirjen, pri Juventusu pa naj bi Cristiana v črno-beli opravi najkasneje predstavili naslednjo soboto. V Torino naj bi prišel v torek, trenutno pa je na dopustu v Grčiji.

Predsednik Reala Florentino Perez pa je danes za Marco dejal, da noče, da se ga bo spominjalo po tem, da je bil predsednik, ki je prodal Cristiana Ronalda, zato hoče, da CR7 sam naznani namero, da on hoče zapustiti klub, in ne, da ga klub hoče prodati.

Reuters