favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 03.07.2018 09:45:34

Vse bližje SENZACIONALNEMU prestopu: Madridčani še podkrepili namige o selitvi Ronalda k Juventusu!

Reuters
Ali bo to prestop letošnjega poletja?

Po koncu finala lige prvakov so se pojavili namigi, da je Cristiano Ronaldo že odigral zadnjo tekmo v dresu galaktikov. Veliki portugalski zvezdnik je takšne govorice sprožil kar sam, ko je po zmagi nad Liverpoolom dejal, da je bilo lepo igrati v Madridu.

Če je bilo do zdaj jasno le, da se poslavlja od Reala, pa je italijanski Tuttosport postregel z novico, da bo njegov naslednji klub Juventus. Toda pri stari dami bodo imeli izjemno težko delo, če ga bodo želeli zvabiti v Torino, saj se za Ronalda zanimata tudi izjemno bogata PSG in Manchester United.

Juventus naj bi bil v prednosti predvsem zaradi dejstva, da si tam želi igrati sloviti Portugalec, pri madridskem športnem dnevniku Marca, ki ima iz vrst Reala še posebej zanesljive informacije, pa so bili danes precej bolj konkretni.

V Torinu naj bi že začeli z akcijo, kako v svoje vrste zvabiti Ronalda, za Portugalca pa bodo morali Realu odšteti 120 milijonov evrov. Juventus naj bi mu ponujal štiriletno pogodbo, po kateri bi na sezono zaslužil 30 milijonov evrov, Ronaldo pa si želi predvsem igrati za klub, s katerim bi se lahko potegoval za naslov v elitni ligi prvakov. Če bi mu to uspelo tudi v dresu Juventusa, bi bil evropski prvak že s tretjim različnim klubom.

Značke: ronaldo, juventus

Članki iz rubrike