kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 22.06.2018 20:58:14

Real za zvezdnika Uniteda, ki blesti na SP, pripravljen odšteti SUHO ZLATO

Profimedia
Julen Lopetegui je pri Realu iz Madrida zavihal rokave in začel tipati teren prestopne tržnice.

Če je verjeti razvpitemu španskemu Diario Golu, se je tokrat kraljevi klub ogrel za enega od zvezdnikov letošnjega svetovnega prvenstva Romela Lukakuja.

Belgijec je na prvi tekmi proti Panami zabil dva gola, njegova forma tako za klub kot za svojo državo pa je Madridčane prepričala, da je Lukaku tisti, ki bi dostojno zamenjal Karima Benzemaja v napadu.

Toda United po pisanju španskega časnika drži vse vajeti v svojih rokah. Tako Realu postavljajo nemogoč pogoj za nemogočim pogojem. Izpostavili pa so predvsem tri. In sicer prvič, da se bi utegnil na Old Trafford vrniti Cristiano Ronaldo. Šlo pa bi za direktno menjavo igralca za igralca, rdeči vragi pa niso navdušeni nad zahtevami Ronalda, ki želi imeti primerljivo plačo Messiju in Neymarju.

Druga opcija je Gareth Bale, ki še vedno ni dobil zagotovil o igralnem času pod novim trenerjem Lopeteguijem. United menda nad to idejo ni navdušen, ker Real zanj zahteva preveč denarja. Precej raje pa bi kupili zgolj Bala, kot pa v zameno dali najboljšega napadalca.

Tretja opcija pa je, da bi Bala zamenjali za Pogbaja, pri čemer bi se po Lukakuja vrnili naslednje poletje, s čimer bi dali dovolj časa Unitedu, da najde novega napadalca.

Če bi se oba kluba odločila zasledovati, katero od idej, bi zagotovo šlo za projekt tega poletja, Španci pa nujno potrebujejo nekaj sveže krvi za moštvo, ki je v la ligi močno zaostalo za Barcelono, kar za Real ostaja najpomembnejša lovorika v boju z večnimi tekmeci. Vprašanje pa je, ali je United pravi klub, da to svežo moč dobijo. Zagotovo ne bo poceni.

Članki iz rubrike