klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
1 12.06.2018 09:22:47

Slovenski projekt navdušuje: Podprli so ga legendarni Buffon, zvezdnik PSG-ja in klub iz Barcelone

vszi
Legendarni Gigi Buffon bo pomagal slovenskemu projektu.

Legendarni italijanski nogometni vratar Gianluiggi Buffon je naznanil svojo podporo novemu slovenskemu ICO projektu Fan360. Nova platforma, ki je namenjena športnim navijačem, bo na podlagi blockchain tehnologije nagrajevala njihove aktivnosti s FAN žetoni in jim omogočila skupnost, kjer bo njihov glas še glasnejši.

Poleg Gigi Buffona je projekt podprl tudi športni zvezdnik Angel Di Maria, nadobudni nogometaš PSG-ja, pa tudi prvi nogometni klub, ki je začel uporabljati blockchain tehnologijo, Espanyol iz Barcelone. Eden izmed glavnih podpornikov je tudi legendarni ‘Shark’ iz oddaje Shark Tank (Posel mojega življenja) Kevin Harrington, meni, da je Fan360 popolnoma nov nivo za doživetje športnih navijačev, in verjame, da ima projekt potencial, da postane največja športna skupnost na svetu.

Fan360 Enterpreneur

Ste vedeli, da športni navdušenci vsakodnevno porabijo več kot 34 minut za prebiranje športnih novic, sledenje socialnim medijem, preverjanju rezultatov tekem in statistik? Ja, športni navijači so res zvesti in njihova predanost klubom in športnim zvezdnikom jih loči od ostalih. Podpirajo jih namreč v dobrem in slabem. Ampak kljub temu, da so ključni dejavnik v svetu športa, pa za svojo predanost niso nagrajeni.

Nov slovensko-španski projekt, Fan360 omogoča športnim navijačem agregiranje vseh novic iz sveta športa, socialnih medijev in drugih strani samo na eni platformi - Fan360. Športni navdušenec lahko izbere, komu bi rad sledil, in tako dobi samo vsebino, ki ga zanima. Aplikacija s platformo 126.000 športnimi navdušenci pa že obstaja.

Športna industrija je ena izmed največjih branž v svetovni ekonomiji, med drugim tudi zato, ker vedno stremi k inovativnemu razvoju. Fani zahtevajo vedno bolj napredna navijaška doživetja, in zato bo Fan360 zadovoljil njihove potrebe in razvil platformo, ki spodbuja angažiranje športnih navijačev in jih za to nagradil s FAN žetoni. Nagrajen bo vsak like, share, video, slike, blogi in druga dodana vsebina. Skrbno zasnovan nagrajevalni sistem temelji na osnovi blockchain tehnologije. Posamezniki bodo žetone lahko zamenjali za vstopnice za tekme, personalizirano blago ali pa za VIP izkušnje, kot je srečanje s športnim zvezdnikom. Platforma je tudi popolno orodje za klube in znamke, ki iščejo vedno boljše načine za vzpostavljanje stika s svojimi privrženci in njihovo vključevanje v svoj razvoj.

Značke: buffon, gigi

Članki iz rubrike