franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 11.06.2018 13:09:18

To pa Cristianu Ronaldu zagotovo ni bilo všeč! Njegova mama razkrila: ON je boljši od mojega sina ...

Reuters
Debate o tem, kdo je najboljši nogometaš, so vedno zelo žgoče in se navadno končajo brez kakšnega konkretnega dogovora, saj ima vsak svojega favorita. Težko pa te debate minejo brez omembe Cristiana Ronalda.

Portugalec je tudi sam prepričan, da je najboljši, ampak zdaj se je oglasila njegova mama, ki je v pogovoru za CM Desporto imenovala fanta, za katerega pravi, da je boljši od njenega sina. Kdo bi to lahko bil? No, odgovor je zelo zanimiv.

"Če vam povem po pravici, Cristianinho je boljši, kot je bil njegov oče pri teh letih," je dejala Dolores Aveiro, in dodala. "Ronaldo se je vsega naučil s svojo glavo. Cristianinho bo lahko posnemal svojega očeta, ki mu po mojem mnenju, ne manjka prav nič."

Ronaldo s svetom zelo rad deli posnetke nogometnih vragolij, ki jih počne njegov najstarejši sin, ki je star sedem let. Zelo zanimivo pa bi bilo slišati tudi njegovo mnenje.

Sicer sinovom slavnih nogometašev skoraj kot po pravilu nikoli ne uspe doseči očetove slave, toda mogoče bo pa prav Cristianinho tisti, ki bo presegel svojega očeta. Čeprav je to kar malo iluzorno pričakovati, saj je Cristiano letvico postavil izjemno visoko.

cristiano ronaldo real
Reuters

Članki iz rubrike