Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2018 14:40:17
Deli članek:

Po hudih obtožbah še to: Toure bo na ta ŠOKANTEN NAČIN dokazal Guardioli, da še zmeraj lahko igra!

Reuters

Ali bo afriški nogometni zvezdnik na takšen način dokazal svoj prav?

Eden najboljših afriških nogometašev vseh časov je po koncu sezone dobil proste roke. Yaya Toure se je z Manchester Cityjem razšel, kar pomeni, da se lahko naslednjemu klubu pridruži brez odškodnine.

A ne zgolj to. Njegov agent Dimitri Seluk je sporočil, da se bosta s svojim varovancem na svojevrsten način "maščevala" španskemu strategu, ki je nogometaša s Slonokoščene obale v zadnjih sezonah redno puščal na klopi za rezerve. Ali pa še tam ne ...

"Yaya ima veliko ponudb s celega sveta. Klubi so mu prirpavljeni plačati veliko denarja, ampak sva se odločila, da bova naslednjo sezono posvetila Guardioli. Tako bova vsem navijačem Manchester Cityja dokazala, da Yaya še ni končal z nogometom," je za Sport24 dejal nogometni agent in nadaljeval: "Še zmeraj je poln energije in bi rad še eno sezono igral v Angliji. V časih, ko klubi za nogometaše zapravljajo velikanske vsote denarja, sporočam, da se Yaya lahko brezplačno pridruži enemu od šestih najboljših klubov v ligi in to za simbolično plačo v višini zgol enega funta na teden."

Še več, Seluk je za konec napovedal predčasno slovo španskega trenerja in dejal, da se bo Toure nekega dne morda celo vrnil k Cityju. "Ko bodo Guardiolo odpustili, ker mu v naslednjih dveh ali pa treh letih ne bo uspelo osvojiti lige prvakov, se bo Yaya morda vrnil v klub. V kakšni vlogi, še ne vem."