Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.05.2018 11:50:47
Deli članek:

NORO! Ste videli, s kom je zvezdnik Reala PREŽIVEL NOČ po finalu? In ste videli ODZIV VROČE LEPOTICE?

Reuters

Španski mediji postregli z zelo sočno novico v povezavi s pevko in zvezdnikom Reala. Dogajalo naj bi se po velikem finalu lige prvakov ...

Navijači Reala so bili po sobotni zmagi v finalu lige prvakov v sedmih nebesih, enako tudi nogometaši. 13. naslov v zgodovini Reala so proslavljali še lep čas na sami zelenici stadiona v Kijivu, slavje se je zagotovo nadaljevalo še dolgo v noč. No, enemu od zvezdnikov madridskega ponosa pa je bilo še posebej prijetno, po zmagi nad Liverpoolom naj bi mu celo noč družbo delala kar znana pevka. Gre za britansko glasbenico albanskega rodu Duo Lipo, ki je pred začetkom spektakla s svojimi uspešnicami zabavala zbrane navijače na stadionu.

Britanka naj bi po trditvah angleških in španskih medijev strastno noč preživela v družbi nogometaša Marca Asensia, ki velja za enega največjih talentov v tem trenutku. A če gre verjeti njenim besedam, potem so to zgolj trditve, ki nimajo nikakršne resnične podlage. Dua Lipa se je na te govorice odzvala prek twitterja in zapisala: "Sploh nisem spoznala Marca Asensia in obstaja zelo majhna verjetnost, da ga sploh kdaj bom. Moj agent je namreč velik oboževalec Liverpoola in tega mi ne bi nikoli oprostil."

Profimedia