Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 17.05.2018 11:24:33

USTAVIL SE JE SVET! Veliki Gigi Buffon zbral novinarje in z OSUPLJIVIM SPOROČILOM presenetil VSE!

Verjetno največji vratar vseh časov Gianluigi Buffon je sporočil, da zapušča Juventus.

"Guianlugi Buffon v naslednji sezoni ne bo več vratar Juventusa, tako smo se odločili skupaj. Po 17 letih izjemnih uspehov smo prišli do take odločitve in se legendi zahvaljujemo za vse," je dejal predsednik kluba Andrea Agnelli, ki je ob tem dejal: "Buffon ima ponudbe tako za nadaljevanje kariere kot za drugačne službe v nogometu, tu pa odločitev ni več skupna, tu odločitev ni več naša. Buffon ima našo popolno podporo, karkoli se bo odločil." 

Kaj to pomeni? Naslednji je besedo dobil Buffon in pojasnil: "V soboto bom odigral svojo zadnjo tekmo za Juventus, kar je najlepši način za končanje te čudovite avanture. Bal sem se, da bom do konca prišel kot nekdo na aparatih, tako pa sem do konca prišel kot pomemben nogometaš, ki je odločilno prispeval k osvojitvi novih dveh lovorik." S čimer Ginaluigi po vseh teh letih in po vseh teh lovorikah ni dejal, da končuje kariero.

Na dodatno vprašanje je dejal: "Edino, kar je gotovo, je, da bom v soboto odigral tekmo, ki bo moja zadnja v dresu Juventusa. Še pred 15 dnevi sem bil prepričan, da bo to tudi konec kariere, a sem dobil nekaj izjemno zanimivih ponudb, ki me zelo zanimajo in stimulirajo in ki vključujejo tudi nadaljevanje na igrišču. Nekaj dni si bom vzel, da se odločim, ali bom nadaljeval s kariero in zaigral za še kakšen klub, se pa k temu nagibam."    

Značke: buffon, kariera

Članki iz rubrike