Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.05.2018 17:14:35
Deli članek:

Preprosto NEVERJETNO: Pri angleškem velikanu se obeta nekaj RES NOREGA!

Reuters

V zadnjem času se veliko ugiba o tem, kdo bo v naslednji sezoni vodil Arsenal in Chelsea, toda zdaj se je na tem seznamu znašel še en velikan angleškega nogometa.

Po zadnjih izjavah, ki jih je dal trener Tottenhama Mauricio Pochettino, se zdi, da je argentinski strokovnjak pred izhodnimi vrati londonskega kluba. Nikakor se ne more sprijazniti s tem, kakšne ambicije imajo odgovorni pri Tottenhamu, saj so te precej nižje od njegovih. Zato je svojo službo kar predal v roke lastniku kluba Daniela Levyja.

"Stoodstotno bom danes v Tottenhamu, že jutri pa se stvari lahko spremenijo. Mogoče preveč govorim, moram dihati," je skrivnostno dejal Pochettino, in dodal: "Stvari niso v mojih rokah, ni moja odločitev ali bom ostal ali ne. Vse je odvisno od mojega šefa. Povsem zdravo je tako zame kot za klub, da obstaja možnost, da izgubim službo. Mislim, da bo Daniel Levy poslušal. Včasih imam nore zamisli v takšnih situacijah, treba je tvegati, moramo biti pogumni. Moramo izzvati velike klube, ki veliko vlagajo. Če želimo osvajati lovorike, moramo še enkrat pogledati nekatere stvari."

S temi besedami je Pochettino močno pritisnil na klub, da razveže mošnjiček in okrepi ekipo. Marsikdo pa je v njih videl namig, da bo Pochettino poleti zapustil Tottenham. Ni bilo treba dolgo čakati in že so se začela ugibanja, kdo ga bo nasledil.

Mogoče ne boste verjeli, toda eden glavnih favoritov za Argentinčev stolček je postal kar Luis Enrique, ki so ga še nedavno zelo resno povezovali z Arsenalom. Toda v samo nekaj urah so se njegove delnice močno dvignile v povezavi s Tottenhamom.