podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 14.05.2018 16:37:40

Antonio Conte RAZJEZIL NAVIJAČE: Chelsea v finalu pokala NIMA MOŽNOSTI proti Unitedu!

Reuters
Chelsea je po naslovu angleškega prvaka v tej sezoni ostal celo brez nastopa v ligi prvakov.

Modri so se morali zadovoljiti s skromnim petim mestom, še bolj pa boli, da so za prvakom Manchester Cityjem zaostali kar za 30 točk.

V soboto bodo imeli Londončani vseeno priložnost, da pospravijo eno lovoriko, saj jih čaka finale pokala z Manchester Unitedom. Toda popotnica pred dvobojem nikakor ni dobra, v zadnjem krogu je ekipa Antonia Conteja na gostovanju pri Newcastlu izgubila z 0:3, kar je povzročilo kar precej hude krvi v klubu. Italijanski strokovnjak je bil po dvoboju razočaran, ker so njegovi fantje pokazali bledo predstavo, izgubili so brez kakršnegakoli boja.



Conte je po tekmi povedal bolečo resnico, s katero je skušal podžgati svoje igralce. "Chelsea nima možnosti proti Manchester Unitedu, če se nekatere stvari ne bodo spremenile." Italijan je opozoril svoje fante, da bodo morali igrati veliko bolje, če bodo želeli dvigniti pokal. "Imamo šest dni, da spremenimo svoj pristop, svojo voljo in željo po boju. Po taki tekmi kot je bila ta z Newcastlom, sem jaz prvi, ki je odgovoren za tako slabo predstavo."

Ko so Conteja vprašali, ali bo pokalni finale njegova zadnja tekma na klopi Chelseaja, je odgovoril z vprašanjem: "Mislite, da bo? Ali imate to novico? Ne, mislim, da ne bo. Gotovo bo zadnja v tej sezoni. Pred nami je še zadnja tekma v pokalu in tudi po njej bom povsem predan temu klubu, kar že zelo dobro veste, saj to ves čas ponavljam in ponavljam."

Članki iz rubrike