dlake v grlu Svet24.si

Avstrijcu so v grlu rasle 5-centimetrske dlake

tanja žagar Svet24.si

Tanja Žagar ima raka dojke. »Če je to cena za ...

darko horvat Necenzurirano

Vrnitev največjega slovenskega tajkuna: v Izraelu...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

tanja-žagar, radio-aktual Njena.si

Iskrena Tanja Žagar razkrila, da je zbolela za ...

sesko 2 Ekipa24.si

Šešku moramo zdaj pomagati, kot je on pogosto ...

nu
nu
0 11.05.2018 14:36:22

RAZKRITJE! To je razlog, da je CSKA iz Sofije ZAVRNIL Mohameda Salaha

Egipčanski nogometni zvezdnik Mohamed Salah je danes na tržišču vreden 200 milijonov evrov, kolikor je zanj pripravljen plačati madridski Real.

Ko je še igral v Egiptu, je bilo kajpak drugače. Takrat si nihče ni niti predstavljal, kako hitro se bo razvijala kariera danes 25-letnega napadalca, ki v dresu Liverpoola dosega zadetke kot po tekočem traku.

In medtem ko Salah igra v življenjski formi in bo ob Cristianu Ronaldo osrednji igralec finala lige prvakov, 26. maja v Kijivu, na dan prihajajo podrobnosti glede njegovih začetkov.


Njegova tržna vrednost se je od igranja za egipčanski El Mokawloon skokovito dvigala. Iz Rome v Liverpool je lani poleti prestopil za 40 milijonov evrov, zdaj naj bi bil vreden petkrat več.

Pred šestimi leti je bil Salah na pragu prestopa v sofijski CSKA, in to za pičlih 200 tisočakov. Odkril ga je nekdanji nogometaš bolgarskega kluba Ilja Djakov, ki je delal v Egiptu, in ga priporočil svojemu nekdanjemu klubu. Za CSKA je bila cena takrat kar visoka, še večjo težavo pa je za klub iz Sofije predstavljalo dejstvo, da ni igralec iz območja Evropske unije.

Bolgari so se mu odrekli, zagrabil pa ga je švicarski Basel, za katerega je Salah med letoma 2012 in 2014 na 47 tekmah dosegel 9 zadetkov. Pot ga je potem vodila v Chelsea, ki ga je posodil v Fiorentino in Romo, pri slednji je potem ostal še eno sezono, zdaj je član Liverpoola.

Članki iz rubrike